Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Βαλέρια Κουρούπη: «Έχω δεχτεί παρενόχληση και λεκτική κακοποίηση»

Βαλέρια Κουρούπη: «Έχω δεχτεί παρενόχληση και λεκτική κακοποίηση»

Δείτε όλα όσα είπε η Βαλέρια Κουρούπη σε τηλεοπτική της συνέντευξη.

Στην εκπομπή MEGA Καλημέρα και την Ελένη Ευσταθίου παραχώρησε συνέντευξη η ηθοποιός Βαλέρια Κουρούπη, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για το ελληνικό #metoo.

«Το κίνημα #metoo ήταν μια πολύ ωραία αρχή, οι άνθρωποι πρέπει να μιλάμε. Παρενόχληση έχω δεχτεί, κακοποίηση λεκτική έχω δεχθεί.

Ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί. Δεν έχω ζήσει έντονη σεξουαλική παρενόχληση που να χρειαστώ να καταγγείλω», είπε η Βαλέρια Κουρούπη.

Στη συνέχεια, η Βαλέρια Κουρούπη αναφέρθηκε στον ρόλο της στο «Εκείνες κι εγώ» ο οποίος, όπως είπε, την έχει καθορίσει περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο. Παράλληλα, αποκάλυψε ότι δεν συγκατοικεί πλέον με τον πρώην σύζυγό της, κάτι που όπως είπε, είχε γίνει λόγω οικονομικής δυσπραγίας.

«Να καθησυχάσω τους φίλους μας τους σεξιστές ότι δεν μένουμε πια μαζί με τον πρώην σύζυγό μου», τόνισε και συνέχισε, λέγοντας ότι υπήρχε και υπάρχει ακόμα αγάπη με τον πρώην άντρα της.

Τέλος, αναφερόμενη στον γιό της, είπε ότι θέλει να κάνει ότι δουλειά αρέσει σε εκείνος, ωστόσο «ηθοποιούς έχουμε πάρα πολλούς, δεν θα ήθελα να είναι ένας άλλος. Είναι η πιο ωραία δουλειά του κόσμου αλλά δεν χρειαζόμαστε εκατομμύρια ηθοποιούς σε αυτή τη χώρα».

Media Τελευταίες ειδήσεις