Κυριακή, 28 Απρ.
23oC Αθήνα

Βάλια Χατζηθεοδώρου: Λέγοντάς με γλάστρα κάποιος, με φαντάζομαι με λουλούδια στο κεφάλι

Βάλια Χατζηθεοδώρου: Λέγοντάς με γλάστρα κάποιος, με φαντάζομαι με λουλούδια στο κεφάλι

Τα κακόβουλα σχόλια που έχει ακούσει, ειδικά στο twitter, για τα όσα ακούστηκαν σχετικά με εκείνη και τη Λάουρα Νάργες και το πως κατάφερε να τα αφήσει πίσω της μίλησε η Βάλια Χατζηθεοδώρου.

«Τα πρώτα χρόνια διάβαζα στο Twitter “άλλη μια ξανθιά γλάστρα”» ανέφερε η Βάλια Χατζηθεοδώρου στο περιοδικό ΟΚ!, σημειώνοντας ότι η εξωτερική της εμφάνιση ήταν σημαντικό εφόδιο για να της ανοίξει πόρτες στα επαγγελματικά.

Τελικά η ομορφιά ανοίγει διάπλατα τις πόρτες, Βάλια;

Κατά τη γνώμη μου, ναι, σου την ανοίγει την πόρτα. Στο πώς θα διαχειριστείς την είσοδό σου και τι θα κάνεις από εκεί και πέρα δεν παίζει κανέναν ρόλο. Πολλές φορές τα πρώτα χρόνια διάβαζα στο Twitter “άλλη μια ξανθιά γλάστρα” ή “όλες οι ξανθές στην τηλεόραση είναι χαζές”. Αυτό είναι, ας πούμε, ένα σχόλιο που με εκνευρίζει αδιανόητα. Τότε έσβησα το Twitter γιατί επηρεαζόμουν από κακόβουλα σχόλια. Τώρα πια λέγοντάς με γλάστρα κάποιος, με φαντάζομαι με πολλά άνθη στο κεφάλι μου να κάνω τη γλάστρα – με λένε και Βασιλική εξάλλου, ταιριάζει! (Γελάει.)

Όταν γράφτηκε πως «έφαγες» τη δουλειά της Λάουρας Νάργες στο The Voice, στενοχωρήθηκες;

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν πως ο ένας θέλει να φάει τη θέση του άλλου. Στην περίπτωση αυτή δεν έγινε ποτέ κάτι τέτοιο. Είμαστε σε μια μικρή χώρα, όπου οι θέσεις στην τηλεόραση είναι συγκεκριμένες. Κάποιος φεύγει, κάποιος έρχεται. Αντιλαμβάνομαι πως δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους. Στην αρχή με ενοχλούσε πολύ. Ναι, χαλάστηκα όταν διάβασα πως «έφαγα» τη δουλειά ενός ανθρώπου. Ήταν σκληρό. Ήξερα όμως μέσα μου ποια είναι η αλήθεια και το ξεπέρασα.

Media Τελευταίες ειδήσεις