Δευτέρα, 29 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Βάνα Μπάρμπα: «Ένιωθα προδομένη από το ΠΑΣΟΚ»

Βάνα Μπάρμπα: «Ένιωθα προδομένη από το ΠΑΣΟΚ»

Έχουν ακούσει πολλά σχόλια, ενώ είναι σίγουρο πως θα ακούσουν ακόμα περισσότερα μετά την απόφασή τους να ζητήσουν την ψήφο των συμπολιτών τους. Τα σχόλια αυτά μάλιστα, αρκετές φορές δεν θα είναι μόνο από αντίπαλα στρατόπεδα, αλλά και από τα δικά τους!

Τους γνωρίζουμε μέσα από τη δουλειά τους, με την οποία έχουν καταφέρει να στρέψουν τα φώτα της δημοσιότητας πάνω τους. Στις ερχόμενες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, αλλά και στις Ευρωεκλογές, αρκετοί είναι αυτοί από το χώρο της τηλεόρασης, του θεάτρου, της μουσικής, του τραγουδιού, ακόμα και της μόδας, που διεκδικούν την ψήφο μας.

Ορισμένους από αυτούς, τους… celebrities υποψήφιους, όπως τους αποκαλούν, συναντά ο Αντώνης Σρόιτερ κάνοντας «Αυτοψία» στους χώρους όπου βρίσκονται αυτές τις μέρες: στους δρόμους των εκλογικών περιφερειών τους.

«Έχω φάει μπινελίκια! Μόλις λες ότι είσαι ΠΑΣΟΚ, τζίζ κατευθείαν» λέει στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA η Βάνα Μπάρμπα που βάζει υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος στη Γλυφάδα. Η ηθοποιός μάλιστα εξηγεί στο δημοσιογράφο γιατί ενώ είχε κατέβει αρχικά με το ΠΑΣΟΚ, στη συνέχεια έβαλε υποψηφιότητα με το ΛΑΟΣ, λέγοντας πως «Δεν είμαι η μόνη που έχω κατέβει στις εκλογές με διαφορετικά κόμματα. Είμαι ανεξάρτητη, έχω θάρρος να λέω ότι ανήκω στο ΠΑΣΟΚ. Την πρώτη φορά  κατέβηκα στο Κερατσίνι. Δεν ήξερα πού ήταν το Κερατσίνι. Εκεί μου είπαν να κατέβω! Λάθος δικό μου! Και στη συνέχεια το ΛΑΟΣ ήρθε σαν αντίδραση, θυμωμένα! Ένιωθα προδομένη από ένα κόμμα, έκανα μια λάθος επιλογή! Είναι βλακεία, μπούρδα, δεν παίρνουμε χρήματα, είναι η απάντηση σε αυτούς που λένε ότι  κατεβαίνουνε για τα λεφτά. Εμένα δεν μου πάει το βόλεμα! Δεν πιστεύω ότι το πολιτικό σύστημα μας αξίζει»!

Η προεκλογική περίοδος για τον Απόστολο Γκλέτσο ξεκίνησε με συγκέντρωσξ των υποψηφίων του συνδυασμού του σε ένα χωράφι με ελιές έξω από την πόλη της Στυλίδας. «Είμαι ερωτευμένος με αυτό και ο έρωτας είναι τυφλός. Μου αρέσει να προσφέρω. Αυτοί που θα με ψηφίσουν δεν θα ψηφίσουν εμένα, αλλά μια ομάδα που έκανε μια θητεία και ανανεώθηκε. Ο κάθε ψηφοφόρος ξέρει, δε θα πω εγώ» λέει ο ηθοποιός και νυν δήμαρχος που διεκδικεί ξανά την ψήφο των συμπολιτών του. Τονίζει μάλιστα πως «Δεν το βλέπω σαν μόδα. Είμαστε στα φώτα της δημοσιότητας και γίνεται πιο πολύ ντόρος. Τα ποσοστά των επαγγελμάτων είναι τα ίδια, οι δικηγόροι ίσως περισσότεροι. Γιατροί, οικονομολόγοι. Όταν περνάς το ποτάμι δέχεσαι πλέον εσύ τη σάτιρα. Συμβαίνουν αυτά», ενώ δεν διστάζει να πει πως «Σε μη εκλογή μου θα κλάψει η ψυχή μου»!

Σε προεκλογική περίοδο βρίσκεται και ο Λευτέρης  Πανταζής που γυρνάει στις πλατείες και τις καφετέριες για να ενημερώσει τους κατοίκους της Βάρης, Βούλας και Βουλιαγμένης ότι διεκδικεί μια θέση ως Δημοτικός Σύμβουλος. «Όχι, δεν θέλω ούτε να ακούω την λέξη “επαγγελματίας πολιτικός”. Ένας απλός άνθρωπος είμαι που αφουγκράζομαι τα προβλήματα του κόσμου. Γυρνάω παντού. Είμαι άνθρωπος της ημέρας. Στη λαϊκή, στους δρόμους! Δεν μπορεί να μου το πάρει κανείς αυτό. Να με χτυπάει ο κόσμος με το χέρι στην πλάτη. Έτσι θα προσπαθήσω να είμαι και μετά, με πάθος! Έτσι έχω μάθει να πορεύομαι στη ζωή μου. Τη νύχτα μόνο τραγουδάω», λέει στην κάμερα της εκπομπής.

Απόψε, στις 24:00, λοιπόν, ο Αντώνης Σρόιτερ συναντά υποψήφιους που είναι γνωστοί λόγω της καριέρας τους στην τηλεόραση, το θέατρο, το πεντάγραμμο και τη μόδα. Στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, εκτός από τους προαναφερόμενους Βάνα Μπάρμπα, Απόστολο Γκλέτσο και Λευτέρη Πανταζή, μιλούν ακόμα οι Τέρενς Κουΐκ, Παύλος Χαϊκάλης, Νόνη Δούνια, Μπέσσυ Αργυράκη, Τάσος Χαλκιάς, Γιώργος Βασιλείου, Θάνος Καληώρας, Παύλος Κοντογιαννίδης και Στέλλα Κονιτοπούλου που εξηγούν γιατί διεκδικούν την ψήφο των πολιτών.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε