Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Βάνα Πεφάνη: Ήταν μια αποχή ηθελημένη για 10 χρόνια από την τηλεόραση

Βάνα Πεφάνη: Ήταν μια αποχή ηθελημένη για 10 χρόνια από την τηλεόραση

“Χρειαζόμουν μια απόσταση αλλά πιστεύω και ο κόσμος το χρειαζόταν” ομολογεί η Βάνα Πεφάνη.

Για τους λόγους που την οδήγησαν σε 10ετή τηλεοπτική αποχή μίλησε, μεταξύ άλλων, η Βάνα Πεφάνη στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό My Tv και τη δημοσιογράφο Μαίρη Καράμπελα με αφορμή τη σειρά “Όρκος ΙΙ”. ρόλους.

“Απολαμβάνω την επιστροφή μου, κατ’ αρχάς, γιατί είχαν να κάνω σχεδόν 10 χρόνια τηλεόραση και μου είχε λείψει πάρα πολύ η συνεύρεση με τόσο μεγάλη ομάδα ανθρώπων, με το συνεργείο, με τους συναδέλφους ηθοποιούς. Αυτή είναι η πρώτη μεγάλη απόλαυση. Μετά, φυσικά, έρχεται η εργασία, η δουλειά που κάνω για τον ρόλο μου και τελικά η πιο μεγάλη χαρά είναι το αποτέλεσμα” εξομολογήθηκε, αρχικά, η Βάνα Πεφάνη.

Ήταν επιλογή σας να πάρετε μια τέτοια απόσταση;

Ναι, ήταν μια δική μου απόφαση. Τελειώνοντας τα τριάμισι – σχεδόν – χρόνια που διήρκεσαν τα “Μυστικά της Εδέμ”, χρειαζόμουν μια απόσταση από την τηλεόραση αλλά πιστεύω και ο κόσμος το χρειαζόταν. Ήταν μια αποχή ηθελημένη για να μπορέσω να “φύγω” από τον ρόλο της Αμαλίας, που είχε αφήσει ένα ισχυρό αποτύπωμα, και να κοιτάξω την επόμενη δουλειά που θα έρθει.

Όλα αυτά τα χρόνια σάς έγιναν προτάσεις;

Πολλές. Οι προτάσεις που μου έγιναν μετά τα “μυστικά της Εδέμ” ήταν περίπου ίδιες. Δηλαδή οι ρόλοι ήταν βασισμένοι στην Αμαλία, οπότε δεν είχαν υποκριτικό ενδιαφέρον για μένα και φαντάζομαι ότι δεν θα είχε ενδιαφέρον ούτε και για τον κόσμο να με δει σε παρόμοια πράγματα.

Media Τελευταίες ειδήσεις