Πέμπτη, 2 Μαΐ
19oC Αθήνα

Βάσια Παναγοπούλου για τη «Γη της ελιάς»: Έχει να γίνει της τρελής από εδώ και πέρα

Βάσια Παναγοπούλου για τη «Γη της ελιάς»: Έχει να γίνει της τρελής από εδώ και πέρα

Η αγαπημένη ηθοποιός, Βάσια Παναγοπούλου, η οποία πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του MEGA, η οποία διανύει την τρίτη της σεζόν, «Η Γη της Ελιάς», μίλησε για την προσωπική της ζωή και την καριέρα της στην εκπομπή που παρουσιάζει η Ελένη Μενεγάκη.

Ξεκινώντας την κουβέντα τους, Ελένη Μενεγάκη και Βάσια Παναγοπούλου αναφέρθηκαν στον χρόνο και το αποτύπωμά του. «Όταν βλέπω τον εαυτό μου πιο μικρή, όταν πρωτοξεκίναγα, λέω τι τέρας ήμουν.

Δεν υπήρξα από τα κορίτσια, αυτή η γενιά του Δαλιανίδη τα κορίτσια που έβγαλε ο Γιάννης, δεν ήμουν αυτό που έλεγες ‘α, να μια όμορφη κοπέλα να πέσω κάτω ξερός’.

Ήμουν μια συμπαθητική κοπέλα με συμπαθητική εμφάνιση αλλά αυτό εμένα δε με πείραζε γιατί δε με ενδιέφερε να είμαι sex symbol. Μεγαλώνοντας, μου αρέσει ο εαυτός μου, πιο πολύ μου αρέσω τώρα. Με αγχώνει ο χρόνος τόσο όσο».

«Αναγκάστηκα από μικρή να στηριχτώ στα δικά μου πόδια και μου αρέσει αυτό, έτσι συνήθισα γι’ αυτό και δε φοβάμαι τα χρόνια που θα έρθουν γιατί κάνω μια δουλειά που την αγαπάω και θεωρώ ότι θα συνεχίσω να την κάνω. Η μόνη αγωνία για το μέλλον είναι να μπορώ να είμαι δημιουργική και να μην σταματήσει αυτό να υπάρχει», ανέφερε μεταξύ άλλων η Βάσια Παναγοπούλου.

Μιλώντας για τη «Γη της Ελιάς» και τον ρόλο της Ασπασίας, η Βάσια Παναγοπούλου ανέφερε μεγαξύ άλλων: «Έχει να γίνει της τρελής από εδώ και πέρα. Η Βάνα Δημητρίου που γράφει το σενάριο έχει καταφέρει και έχει φτιάξει αληθινούς χαρακτήρες. Η Ασπασία δεν είναι το θύμα.

Είναι ένας κανονικός άνθρωπος που έχει κάνει και τα λάθη της. Με κάποια έννοια τον έχει απατήσει. Ναι μεν της προέκυψε μια σχέση όταν για ένα διάστημα είχαν χωρίσει, όμως έμεινε έγκυος, δεν ήξερε ποιανού είναι το παιδί, φοβούμενη μη μάθει την αλήθεια, δεν το έψαξε ούτε η ίδια.

Το μαθαίνουμε όταν σκαλίζοντας τα πράγματα του άνδρα της η Χάιδω βρίσκει φωτογραφίες της Ασπασίας και τη φωνάζει στο σπίτι και τη βάζει κάτω και της λέει ‘μήπως η Ειρήνη είναι παιδί του άντρα του δικού μου;’.

Και μετά το τεστ DNA αποκαλύπτεται ότι είναι παιδί του άντρα της Χάιδως», κατέληξε η Βάσια Παναγοπούλου.

Media Τελευταίες ειδήσεις