Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Βάσια Παναγοπούλου για τη «Γη της Ελιάς»: Για ένα διάστημα το παιδί της Ξένιας θα εξαφανιστεί από τη ζωή του Δημοσθένη

Βάσια Παναγοπούλου για τη «Γη της Ελιάς»: Για ένα διάστημα το παιδί της Ξένιας θα εξαφανιστεί από τη ζωή του Δημοσθένη

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» ήταν η ηθοποιός Βάσια Παναγοπούλου, η οποία πρωταγωνιστεί στη «Γη της Ελιάς», και μίλησε για τον ρόλο της «Ασπασίας» και τα κοινά που έχει μαζί της.

Τα μηνύματα που παίρνω από τις γυναίκες είναι καταπληκτικά. Τώρα που ζούμε την εποχή που η Ασπασία έχει ορθώσει το ανάστημά της, έχει φύγει από το σπίτι, προσπαθεί να σταθεί στα δικά της πόδια, τα μηνύματα που παίρνω είναι ‘βάστα, κράτα γερά, μη μασάς’».

Όσο για το αν η ίδια έχει κάνει υποχωρήσεις στην προσωπική της ζωή, η Βάσια Παναγοπούλου ανέφερε εμταξύ άλλων: «Θεωρώ ότι εδώ η ‘Ασπασία’ υφίσταται μια κακοποιητική συμπεριφορά.

Θεώρησα εσφαλμένα, όπως και η Ασπασία, ότι η απόδειξη της αγάπης είναι να υποχωρήσω σε πράγματα που δε με ευχαριστούσαν καθόλου και που όταν πήρα απόσταση από αυτά, αναρωτιόμουν πώς εγώ μπόρεσα και άφησα τον εαυτό μου να το κάνει αυτό. Είναι χαμηλή αυτοεκτίμηση.

Όταν λες ‘είναι πολύ καλό αυτό για μένα’ αρχίζει και υποχωρεί η αξιοπρέπεια, δε θα πω ο εγωισμός. Το να υποχωρείς σε σημείο που να μην αναγνωρίζεις την προσωπικότητά σου είναι πολύ μειωτικό».

Αναφερόμενη στη δημοφιλή σειρά του MEGA, «Γη της Ελιάς», η Βάσια Παναγοπούλου αναφέρει: «Ναι θα το μάθει. Το λάθος της Ασπασίας, που είναι καλός άνθρωπος, είναι ότι κράτησε πολλά μυστικά μέσα της.

Φυσικά η οριακή στιγμή που έχασε τον γιο της και η ψυχοθεραπεία που έκανε, την έκανε να συνειδητοποιήσει κάποια πράγματα, να δει ότι πρέπει να αντιμετωπίσει τη ζωή κατάματα, γι’ αυτό πήγε και ομολόγησε μόνη της ότι η Ειρήνη δεν είναι παιδί του Δημοσθένη. Ήθελε πολλά κότσια για να το κάνει απέναντι σε αυτόν τον άνδρα.

Θα το μάθει γιατί η αλήθεια πάντα βγαίνει στην επιφάνεια. Για τον Κίμωνα τώρα ακόμα δε χωρίζονται γιατί εκεί, φαντάζομαι, θα γίνει πανικός, αλλά η ιστορία του πραγματικού πατέρα της Ειρήνης θα βγει στην επιφάνεια.

Θα το μάθει και η Ειρήνη. Η Ειρήνη προφανώς χαίρεται γιατί με τον Φίλιππο νιώθει πολύ κοντά, συν το ότι έχει χάσει τον έναν της αδερφό. Χαίρεται που αποκτά τον αδερφό της.

Ο Δημοσθένης θα πάρει ανάποδες. Αλλά επειδή στη ζωή του τα πράγματα δεν του έρχονται όπως θέλει και όπως τα έχει στρώσει ως εκδίκηση στην Ασπασία, θα ταλανιστεί πολύ με αυτό το παιδί που έβαλε μπροστά να φτιάξει, μια ανθρώπινη ζωή μόνο και μόνο από εκδίκηση», ανέφερε η Βάσια Παναγοπούλου.

Media Τελευταίες ειδήσεις