Δευτέρα, 6 Μαΐ
17oC Αθήνα

Βασίλης Μηλιώνης: Με έχουν μπερδέψει με τον Κώστα Νικούλι στο δρόμο

Βασίλης Μηλιώνης: Με έχουν μπερδέψει με τον Κώστα Νικούλι στο δρόμο

«Με φλερτάρουν και αγόρια και κορίτσια στα social media» ομολογεί ο ηθοποιός Βασίλης Μηλιώνης.

Τόσο στο φλερτ στα social media όσο και στην επιτυχία που σημειώνει η Μάγισσα του ΑΝΤ1, όπου και συμμετέχει αυτή τη σεζόν, ο Βασίλης Μηλιώνης αναφέρθηκε στη συνέντευξη που έδωσε στην κάμερα της εκπομπής “Γεια σου” και τον Ισίδωρο Φίκαρη στον ΣΚΑΪ.

«Δεν ξέρω τι θα αποφασιστεί εν τέλει να γίνει για του χρόνου. Εγώ ξέρω ότι η ιστορία που είναι να ολοκληρωθεί, θα ολοκληρωθεί. Θα γίνουν πολλές μάχες, όχι μόνο μία και θα πεθάνει κόσμος αναμενόμενα. Το τέλος δεν θα το πιστεύεις ότι έχει γραφτεί για την ελληνική τηλεόραση» τόνισε αρχικά ο νεαρός ηθοποιός.

«Με έχουν μπερδέψει με άλλον ηθοποιό στο δρόμο, αλλά όταν δεν έπαιζα στην Μάγισσα. Βγαίνει βασικά από τον φούρνο ένας κύριος έντρομος και μου λέει “είσαι εσύ από τον Σασμό”. Καταλαβαίνω όμως γιατί το λέει, με μπέρδεψε με τον Κώστα Νικούλι».

«Με φλερτάρουν και αγόρια και κορίτσια στα social media, όπως φλερτάρει και όλος ο κόσμος. Η αλήθεια είναι όμως ότι κρατάω μια απόσταση, δεν να το μπλέκω και προτιμώ την δια ζώσης επικοινωνία που είναι πολύ πιο σημαντική για μένα».

«Οι ερωτικές σκηνές απαιτούν από τους ηθοποιούς τη διπλάσια ενέργεια και συγκέντρωση γιατί στην πραγματικότητα η έκθεση, που μπορεί να φέρει ένα γυμνό σώμα, είναι μεγάλη. Στη Μάγισσα είχαμε μια πολύ καλή συνεργασία (σ.σ. με την Καλλιόπη Χάσκα), ήμασταν πολύ συνεννοημένοι και το περιβάλλον ήταν πολύ προστατευμένο. Κρυώναμε βέβαια πάρα πολύ, βάζαμε κάποιες σόμπες αλλά ήταν πολύ το κρύο».

Όσον αφορά, δε, την φημολογούμενη σχέση με την συμπρωταγωνίστρια του, Καλλιόπη Χάσκα στη Μάγισσα, ο Βασίλης Μηλιώνης τοποθετήθηκε ως εξής: «Δεν ξέρεις τι απήχηση θα έχει ένα πράγμα στα social media, κάναμε όμως χιούμορ. Είμαστε πολύ καλοί φίλοι με την Καλλιόπη και πολύ ωραίοι συνεργάτες.

 

Τα sites όμως αυτό θα κάνουν, δεν μπορείς να το αποφύγεις όντας σε μια σειρά που παίζεις τον παράνομο δεσμό με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, με το οποίο τυγχάνει να είστε φίλοι και να βγαίνετε μαζί, μοιραία ο κόσμος θα σκεφτεί αυτό».

Media Τελευταίες ειδήσεις