Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος για έκρηξη στη Συγγρού: Θα μπορούσαμε να είχαμε πεθάνει

«Αφού γλιτώσαμε και δεν έπαθα κάτι, δεν υπάρχει λόγος να το αναπαράγω. Θα μπορούσαμε να είχαμε πεθάνει», δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, για την έκρηξη στη Λεωφόρο Συγγρού την προηγούμενη Τετάρτη (26.1.2022), η οποία προκάλεσε ζημιές στο σπίτι του αφού μένει απέναντι από το σημείο.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες μετά την κοπή πίτας για την παράστασή του και αναφέρθηκε στην έκρηξη που σημειώθηκε στη Λεωφόρο Συγγρού, της οποίας το ωστικό κύμα προκάλεσε ζημιές στο σπίτι του.

«Δεν μου μπήκε καλά η χρονιά, ελπίζω να τα έζησα όλα στον πρώτο μήνα και να φύγουν. Αφού γλυτώσαμε από την έκρηξη δεν υπάρχει λόγος να το αναπαράγω. Ήταν τρομερά σοκαριστικό, θα μπορούσαμε να έχουμε πεθάνει», είπε ο γνωστός ηθοποιός.

Πρόσθεσε ότι, επειδή ήταν μέρα αργίας λόγω της επέλασης του χιονιά, αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, όμως θα μπορούσε να είχε πεθάνει πολύς κόσμος γιατί είναι ένα σημείο που έχει κίνηση καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

«Είναι πολλοί αυτοί που προσπαθούν να φτιάξουν ξανά τα μαγαζιά τους, όπως και εμείς το σπίτι μας, αλλά τα υλικά φτιάχνονται», συμπλήρωσε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Η ανάρτησή του μετά την έκρηξη

«Το πρωινό μας ξύπνημα από το ωστικό κύμα της έκρηξης», έγραψε σε ένα story στο Instagram ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και απεικόνιζε κατεστραμμένα κουφώματα από παράθυρα και τζαμαρίες που είχαν πέσει μέσα στο σπίτι του.

«Χωρίς φίλτρο αλλά αντικατοπτρίζει το σοκ και τη ζάλη μετά την έκρηξη», είχε γράψει σε μια ακόμα ανάρτησή του ο ηθοποιός.

Media Τελευταίες ειδήσεις