Media

Βέφα Αλεξιάδου: Ήμασταν πολύ αγαπημένες, με λάτρευε όπως την λάτρευα και ‘γω

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Χαίρομαι που με αγαπάει ο κόσμος, είναι μεγάλη ευλογία πραγματικά» λέει η Βέφα Αλεξιάδου.

Καλεσμένη στην εκπομπή ΠΟΠ Μαγειρικής στην ΕΡΤ βρέθηκα σήμερα (04.01.2024) η Βέφα Αλεξιάδου, που μίλησε για την αγάπη του κόσμου αλλά και για την αγαπημένη της συμπεθέρα, τη Ρωξάνη, και τα αστεία που έκανε σε ένα ταξίδι τους.

«Όταν ταξιδέψαμε μια φορά και πήγαμε σε διάφορα κράτη με το αυτοκίνητο μας, πήραμε μαζί και την συμπεθέρα μου, την Ρωξάνη. Έχει φύγει βέβαια από τη ζωή εδώ και έναν, ενάμιση χρόνο. Ήμασταν πολύ αγαπημένες, με αγαπούσε, με λάτρευε όπως την λάτρευα και ‘γω. Αγαπούσε και πάρα πολύ το κορίτσι μου, τη νύφη της.

Καθόμασταν στα εστιατόρια για να πάρουμε πρωινό και σέρβιραν τρομερά πράγματα. Είχαμε λοιπόν τη συμπεθέρα μου που έλεγε… “καλά ρε παιδιά, λίγες ελίτσες δεν έχετε;” και γελούσαμε πολύ», είπε αρχικά η Βέφα Αλεξιάδου.

«Χαίρομαι που με αγαπάει ο κόσμος, είναι μεγάλη ευλογία πραγματικά. Το αντιμετωπίζω όλο αυτό με απλότητα, ταπείνωση και καλή διάθεση. Δεν χρειάζεται να κάνεις τον έξυπνο.

Κατ’ αρχήν, εάν προσπαθήσεις να κάνεις τον έξυπνο και δεν συμπεριφερθείς όπως πρέπει στους ανθρώπους που σε αγαπάνε, θα κάνουν πίσω και θα φύγουν όλοι. Εγώ πάντα σέβομαι τον τηλεθεατή και θα ακούσω την γνώμη του».

Δηλαδή όταν θα μου πεις κάτι, μια συμβουλή ή μια δικιά σου άποψη, δεν θα την πετάξω αμέσως. Ποτέ δεν απορρίπτεις μια ιδέα που σου λέει κάποιος. Άκουσε την πρώτα και αν δεν σου αρέσει ή βρίσκεις ότι δεν είναι σωστή, πέταξε την.

 

Γιατί όμως να το κάνεις αυτό μπροστά σε εκείνον που σου την λέει και να τον προσβάλεις κιόλας; Γι’ αυτό έγινα αγαπητή» ανέφερε επίσης η γνωστή μαγείρισσα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
The Voice: Όσα θα δούμε στο αφιέρωμα στον Γιώργο Μαζωνάκη – Τα λόγια από καρδιάς που είπαν οι συνεργάτες του
Η Πάολα, ο Apon, η Κατερίνα Στανίση, ο Νίκος Βουρλιώτης, ο Στέλιος Διονυσίου και η Πίτσα Παπαδοπούλου θα ερμηνεύσουν τα τραγούδια του μαζί με τους συνεργάτες τους στο Voice
Γιώργος Μαζωνάκης
The Chase: Όσα πρέπει να ξέρουμε για την «κυρία Πάντα Ξέρει» που μπήκε στο τηλεπαιχνίδι του Mega σε ρόλο chaser
Ο λόγος για την Πετρούλα Γκάνιου, σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει μεταπτυχιακό τίτλο στον τομέα των Αρχαίων Ελληνικών Σπουδών
«κυρία ΠανταΞέρει»
Δάφνη Καραβοκύρη για Real View: «Έγιναν όλες οι δυνατές προσπάθειες για να μπορέσει να κρατηθεί στον αέρα»
«Αισθάνομαι ευγνωμοσύνη που δεν μας έκοψαν, γιατί και αυτό στην ψυχολογία ενός ανθρώπου, ενός συντελεστή μιας εκπομπής, είναι πάρα πολύ άσχημο», ανέφερε η Δάφνη Καραβοκύρη
Δάφνη Καραβοκύρη