Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Βέφα Αλεξιάδου: Ήμασταν πολύ αγαπημένες, με λάτρευε όπως την λάτρευα και ‘γω

Βέφα Αλεξιάδου: Ήμασταν πολύ αγαπημένες, με λάτρευε όπως την λάτρευα και ‘γω

«Χαίρομαι που με αγαπάει ο κόσμος, είναι μεγάλη ευλογία πραγματικά» λέει η Βέφα Αλεξιάδου.

Καλεσμένη στην εκπομπή ΠΟΠ Μαγειρικής στην ΕΡΤ βρέθηκα σήμερα (04.01.2024) η Βέφα Αλεξιάδου, που μίλησε για την αγάπη του κόσμου αλλά και για την αγαπημένη της συμπεθέρα, τη Ρωξάνη, και τα αστεία που έκανε σε ένα ταξίδι τους.

«Όταν ταξιδέψαμε μια φορά και πήγαμε σε διάφορα κράτη με το αυτοκίνητο μας, πήραμε μαζί και την συμπεθέρα μου, την Ρωξάνη. Έχει φύγει βέβαια από τη ζωή εδώ και έναν, ενάμιση χρόνο. Ήμασταν πολύ αγαπημένες, με αγαπούσε, με λάτρευε όπως την λάτρευα και ‘γω. Αγαπούσε και πάρα πολύ το κορίτσι μου, τη νύφη της.

Καθόμασταν στα εστιατόρια για να πάρουμε πρωινό και σέρβιραν τρομερά πράγματα. Είχαμε λοιπόν τη συμπεθέρα μου που έλεγε… “καλά ρε παιδιά, λίγες ελίτσες δεν έχετε;” και γελούσαμε πολύ», είπε αρχικά η Βέφα Αλεξιάδου.

«Χαίρομαι που με αγαπάει ο κόσμος, είναι μεγάλη ευλογία πραγματικά. Το αντιμετωπίζω όλο αυτό με απλότητα, ταπείνωση και καλή διάθεση. Δεν χρειάζεται να κάνεις τον έξυπνο.

Κατ’ αρχήν, εάν προσπαθήσεις να κάνεις τον έξυπνο και δεν συμπεριφερθείς όπως πρέπει στους ανθρώπους που σε αγαπάνε, θα κάνουν πίσω και θα φύγουν όλοι. Εγώ πάντα σέβομαι τον τηλεθεατή και θα ακούσω την γνώμη του».

Δηλαδή όταν θα μου πεις κάτι, μια συμβουλή ή μια δικιά σου άποψη, δεν θα την πετάξω αμέσως. Ποτέ δεν απορρίπτεις μια ιδέα που σου λέει κάποιος. Άκουσε την πρώτα και αν δεν σου αρέσει ή βρίσκεις ότι δεν είναι σωστή, πέταξε την.

 

Γιατί όμως να το κάνεις αυτό μπροστά σε εκείνον που σου την λέει και να τον προσβάλεις κιόλας; Γι’ αυτό έγινα αγαπητή» ανέφερε επίσης η γνωστή μαγείρισσα.

Media Τελευταίες ειδήσεις