Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Βέφα Αλεξιάδου: Όποιος πιστεύει πως δεν πονάω για τους θανάτους των παιδιών μου, κάνει μεγάλο λάθος

Βέφα Αλεξιάδου: Όποιος πιστεύει πως δεν πονάω για τους θανάτους των παιδιών μου, κάνει μεγάλο λάθος

Για όλους και για όλα μίλησε, μετά από καιρό, η Βέφα Αλεξιάδου.

Σε μια επιλεκτική πια τηλεοπτική της εμφάνιση, η Βέφα Αλεξιάδου μίλησε την Κυριακή στην κάμερα της εκπομπής Όλα Γκουντ και την δημοσιογράφο Μαρία Βλάχου όπου και εστίασε στη μακρόχρονη τηλεοπτική της παρουσία.

“Ήμουν 17 χρόνια στην τηλεόραση και εννοείται πως με βοήθησε. Καταρχήν δεν έπαιρνα ποτέ αμοιβή. 13 χρόνια στον ΑΝΤ1 δεν πήρα δεκάρα! Και λέω πως παρόλο που δεν πήρα δεκάρα σε αυτούς χρωστάω την καριέρα μου. Και στην Πόπη Χατζηδημητρίου και στην Ελένη Μενεγάκη και στην Ρούλα Κορομηλά.

Και οι τρεις με βοήθησαν. Θα προκύψουν μικροδιαφορές και ίσως στεναχωρεθείς, αλλά δεν μετράνε αυτά.

Το καλό που μου έκαναν, δεν μετράει τίποτα αν κάποτε με στεναχώρησαν διότι με έκαναν γνωστή σε όλο τον κόσμο” παραδέχθηκε η Βέφα Αλεξιάδου.

“Δεν μιλάω καθόλου με την Ελένη Μενεγάκη. Δεν ξέρω γιατί… το έφερε η ζωή! Μάλλον από την πλευρά της Ελένης πρέπει να είναι, δεν το ξέρω.

Ούτε με την Ρούλα Κορομηλά ούτε με την Πόπη Χατζηδημητρίου μιλάμε… Δεν γίναμε φίλες να κάνουμε παρέα, ήμασταν απλά συνεργάτες”.

“Σήμερα δεν θα ήθελα να κάνω ξανά τηλεόραση. Τελείωσε η τηλεόραση για μένα” συμπλήρωσε η Βέφα Αλεξιάδου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ναταλί Κάκκαβα και του Γρηγόρη Γκουντάρα στον ΣΚΑΪ.

Media Τελευταίες ειδήσεις