Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Βέφα Αλεξιάδου: Παρόλο που είμαι 89 ετών δεν σκέφτομαι τον θάνατο, όταν είναι να έρθει θα έρθει

Βέφα Αλεξιάδου: Παρόλο που είμαι 89 ετών δεν σκέφτομαι τον θάνατο, όταν είναι να έρθει θα έρθει

“Νιώθω χορτασμένη από εμπειρίες, ταξίδεψα με τον άντρα μου χεράκι χεράκι όλον τον κόσμο, μαγείρεψα για αμέτρητους ανθρώπους, έζησα μεγάλες χαρές και μεγάλες λύπες…” δήλωσε η Βέφα Αλεξιάδου.

Σε μια εξομολόγηση ζωής πέρασε η Βέφα Αλεξιάδου στο Τηλέραμα και στην Αθηνά Ζαχαράκη και μίλησε για την πορεία της με τη μαγειρική και τα σχέδια που κάνει μέχρι και σήμερα.

Όνειρα κάνετε;

Πάντοτε! Παρόλο που είμαι 89 ετών κι αύριο μπορεί να πεθάνω, κάνω ακόμα σχέδια. Δουλεύω γιατί η δουλειά είναι το καλύτερο φάρμακο και με κάνει να ξεχνιέμαι. Έχω το ηλεκτρονικό μου κατάστημα, τις παραγγελίες, τα βιβλία μου που πάνε σε όλον τον κόσμο κι ασχολούμαι. Νιώθω χορτασμένη από εμπειρίες, ταξίδεψα με τον άντρα μου χεράκι χεράκι όλον τον κόσμο, μαγείρεψα για αμέτρητους ανθρώπους, έζησα μεγάλες χαρές και μεγάλες λύπες… Δεν σκέφτομαι τον θάνατο, όταν είναι να έρθει, θα έρθει κι είμαι ψύχραιμη για αυτό. Ως τότε θα κάνω όνειρα και ξέρω πως η ζωή δεν θα σταματήσει όταν εγώ φύγω. Είναι πολύ παρηγορητικό πράγμα αν το σκεφτείς… Πως η ζωή πάντα θα συνεχίζεται…

Media Τελευταίες ειδήσεις