Τετάρτη, 1 Μαΐ
23oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

VIDEO – Δείτε πρώτοι την «Τρελή οικογένεια»

VIDEO – Δείτε πρώτοι την «Τρελή οικογένεια»

Έρχεται με σκοπό να… τρελάνει τους τηλεθεατές, να τους κάνει να γελάσουν και να περάσουν ευχάριστα την ώρα τους. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που οι ήρωες της καινούργιας κωμικής σειράς του STAR δηλώνουν ότι είναι… τρελοί και συστήνονται ως «Τρελή οικογένεια» που έρχεται στο τηλεοπτικό τοπίο αύριο, Σάββατο 14 Νοεμβρίου, στις 9 το βράδυ.

Πρόκειται για μία οικογένεια που καλύπτει όλο το φάσμα των ηλικιών, των συμπεριφορών και των χαρακτήρων και που τα περισσότερα μέλη της, κάτι …μας θυμίζουν! Παππούδες σε ψυχραιμία, μαμάδες σε υστερία, μπαμπάδες στον κόσμο τους, έφηβοι σε έξαρση, μωρά στην κούνια και ένας σκύλος σκέτη γλύκα, συνθέτουν την εικόνα της «Τρελής οικογένειας». Ποιοι είναι αυτοί; Η «κεφαλή» είναι ο παππούς, ο Γιάννης (Τάσος Κωστής) πρώην εργολάβος και νυν συνταξιούχος που του αρέσει να… γκρινιάζει!

Είναι παντρεμένος με την Αλέκα (Σόφη Ζανίνου) που έχει αλλάξει πολλά επαγγέλματα! Η μεγάλη τους κόρη, η Μαργαρίτα (Θωμαΐς Ανδρίτσου) είναι νοσηλεύτρια σε ιδιωτική κλινική και διαζευγμένη έχοντας αποκτήσει δύο παιδιά που τώρα είναι στην εφηβεία: τον Αντώνη (Άρης Αντωνόπουλος), μαθητής της Γ’ Λυκείου και λίγο… τεμπελάκος, σε αντίθεση με την αδερφή του, τη Χλόη που είναι μαθήτρια της Β’ Λυκείου και πολύ καλή μαθήτρια. Η Ρωξάνη (Κατερίνα Γερονικολού), είναι η μικρή κόρη του Γιάννη και της Αλέκας και έχει δικό της ταξιδιωτικό γραφείο. Είναι παντρεμένη με τον Ρίκο Ρίτσι (Δημήτρης Κυρατσούδης) που δουλεύει ως ασφαλιστής και είναι μισός Σικελός, από τον πατέρα του. Το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο και πριν από μερικούς μήνες απόκτησε δίδυμα αγοράκια, τον Πάρη και τον Χάρη. Μέλος της «Τρελής οικογένειας» είναι και ο Φάτσας, ένας βαρύς, τεμπέλης, υπναράς αλλά εξαιρετικά σοβαρός σκύλος που σιχαίνεται το μπάνιο και το μόνο που θέλει είναι να τρώει …συνέχεια!

Οικογενειακά τραπέζια, που καταλήγουν σε καταστροφή, επισκέψεις ανεπιθύμητων συγγενών, ενοχλητικοί, γείτονες, απαιτητικοί συνάδελφοι, αδιάφοροι σύντροφοι, εφηβικές σκανταλιές και όχι μόνο συνθέτουν το πολύχρωμο, πολύβουο παζλ της οικογένειας Αλατζά! Και μπορεί η σειρά να κάνει πρεμιέρα αύριο αλλά εξασφαλίσαμε αποκλειστικά ένα απολαυστικό απόσπασμα που δείχνει… την τρέλα που «κουβαλάνε»!

Αξίζει να αναφέρω ότι η σειρά βασίζεται στο γαλλικό format «En Famille», που συνεχίζεται στη Γαλλία για 5η σεζόν, ενώ βρίσκεται σε στάδιο παραγωγής σε 5 επιπλέον χώρες! Την απόδοση στα ελληνικά κάνουν οι Πέτρος Καλκοβαλής και Μελίνα Τσαμπάνη και τη σκηνοθετεί ο Κώστας Κιμούλης. Στο πρώτο επεισόδιο η Αλέκα γιορτάζει τα γενέθλιά της και δέχεται ένα υπέροχο δώρο από τον Γιάννη. Ο Ρίκο δεν μπορεί να ξεχωρίσει τα δίδυμα και επινοεί, με τη βοήθεια της Ρωξάνης, ένα τέχνασμα για να το καταφέρει. Η Μαργαρίτα σ’ ένα τηλεφώνημα στον πρώην άντρα της, παριστάνει ότι βρίσκεται σ’ ένα πάρτι και είναι η ψυχή της βραδιάς, παρόλο που είναι στον καναπέ, αγκαλιά με τον σκύλο τους, τον Φάτσα, ενώ ο Αντώνης και η Χλόη την παρακολουθούν εντυπωσιασμένοι! Η συνέχεια αύριο, Σάββατο 14 Νοεμβρίου, στις 9 το βράδυ, που η «Τρελή οικογένεια» έρχεται στο STAR με σκοπό να μας κάνει να… τρελαθούμε στα γέλια!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε