Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Video- Έτοιμοι οι «Γαμπροί της Ευτυχίας»

Video- Έτοιμοι οι «Γαμπροί της Ευτυχίας»

Μετά από αρκετό καιρό γυρισμάτων οι «Γαμπροί της Ευτυχίας» είναι έτοιμοι να βγουν στις κινηματογραφικές αίθουσες και να κάνουν τους θεατές… ευτυχισμένους.

Το γνωστό θεατρικό έργο των Νίκου Τσιφόρου και Πολύβιου Βασιλειάδη που έγινε μεγάλη επιτυχία όταν γυρίστηκε ταινία το 1962 με τους Βασίλη Αυλωνίτη, Γεωργία Βασιλειάδου, Νίκο Ρίζο και Κατερίνα Γιουλάκη επιστρέφει στις κινηματογραφικές αίθουσες με τη σύγχρονη ματιά του Στράτου Μαρκίδη. Ο γνωστός σκηνοθέτης («I love Karditsa», «Λάρισα Εμπιστευτικό» κ.α.) εμπνεύστηκε από το πρωτότυπο θεατρικό έργο των Τσιφόρου-Βασιλειάδη και αποφάσισε να… παντρέψει ξανά την «Ευτυχία» με το φιλοθεάμον κοινό.
 

 
Η ταινία είναι μια διαφορετική και σύγχρονη εκδοχή της ταινίας που αγαπήθηκε πολύ και σύμφωνα με τη διασκευή του σεναρίου που υπογράφουν ο Κώστας Παπαδόπουλος και η Έλενα Σολωμού («Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», «Νήσος», κ.α.) ο  Βαγγέλης (Κώστας Αποστολάκης), είναι ένας παραδοσιακός Κρητικός οικογενειάρχης παντρεμένος με τη Λίνα (Μπέσυ Μάλφα).
 

 
Δυστυχώς  δεν μπορεί να χαρεί τη γυναίκα του, μέσα στο ίδιο του το σπίτι, αφού μαζί τους μένει η γεροντοκόρη και εκκεντρική αδερφή του, η Ευτυχία (Χρύσα Ρώπα). Ο μόνος τρόπος για να φύγει η Ευτυχία από το σπίτι και να την ξεφορτωθεί μια για πάντα είναι να την παντρέψει.
 

 
Ποιος όμως θα είναι ο… ήρωας που θα δεχθεί να παντρευτεί την Ευτυχία; Αναζητώντας τον κατάλληλο γαμπρό,  ο Βαγγέλης  καταλήγει σ’ ένα συνεργάτη του, τον Μένη (Κώστας Ευρυπίωτης) που βρίσκεται στο χείλος την καταστροφής, χτυπημένος από την οικονομική κρίση και ίσως ο μόνος που θα μπορούσε να κάνει τη… θυσία!
 

 
Ενώ όμως, το προξενιό δείχνει να έχει πάρει τον δρόμο του εμφανίζεται ένας δεύτερος γαμπρός, ο Κούλης (Γιάννης Τσιμιτσέλης), που διεκδικεί την Ευτυχία! Κι όπως μπορείτε να δείτε από το παρακάτω βίντεο οι «Γαμπροί της Ευτυχίας» θα προκαλέσουν πολύ γέλιο.

Στην ταινία, εκτός από τους Χρύσα Ρώπα, Κώστα Αποστολάκη, Κώστα Ευρυπιώτη, Μπέσυ Μάλφα και Γιάννη Τσιμτσέλη, παίζουν και οι: Κατερίνα Γερονικολού, Τάσος Παλατζίδης, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Ορφέας Παπαδόπουλος.
 

 
Η καινούργια ταινία του Στράτου Μαρκίδη θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 15 Ιανουαρίου και αναμένεται να κάνει ευτυχισμένους όλους όσοι την παρακολουθήσουν.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε