Τετάρτη, 8 Μαΐ
24oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

VIDEO – Η Νικολούλη… στον τόπο του εγκλήματος!

VIDEO – Η Νικολούλη… στον τόπο του εγκλήματος!

Θα μπορούσε να είναι επεισόδιο κάποιας σειράς, όπως το CSI. Στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι μία… μικρού μήκους ταινία που χρησιμοποιείται από τον ALPHA ως τρέιλερ για την εκπομπή της και που έχει όμως, βασιστεί σε αληθινά γεγονότα και υποθέσεις που έχει ρίξει «Φως στο τούνελ» τους!

Την επόμενη Παρασκευή η Αγγελική Νικολούλη επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο και μέσα από το τρέιλερ για τον καινούργιο κύκλο εκπομπών της επέστρεψε στον τόπο των εγκλημάτων. Βέβαια, όχι στα αλήθεια, αλλά αναπαράστησε έρευνες που έχει κάνει για παλαιότερες υποθέσεις. Η ιδέα αυτή, του να χρησιμοποιήσουν στοιχεία από έρευνες που έχει κάνει και στοιχεία που έχει δώσει στις Αρχές, «γεννήθηκε» στη συζήτηση που είχε η Αγγελική Νικολούλη με το σκηνοθέτη Μιχάλη Κωνσταντάτο που επιμελείται τα τρέιλερ του ALPHA.

Επειδή όμως, ήταν δύσκολο να πάνε στους αληθινούς τόπους των εγκλημάτων βρέθηκε ένας χώρος στου Ψυρρή, αλλά στο τρέιλερ «προδίδουν» αρκετά από τα στοιχεία που χρησιμοποίησε για την εξιχνίαση των υποθέσεων και που είναι άγνωστα στους τηλεθεατές. Ενδεικτικά να αναφέρω πως, όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο, η δημοσιογράφος κοιτά κάποια στιγμή ένα στρώμα, ενώ λίγο αργότερα ένα χαρτί που καίγεται. Τα δύο αυτά στοιχεία είναι από υποθέσεις που είχε ασχοληθεί και που είχε βρεθεί μετά τη Σήμανση στους τόπους των εγκλημάτων ανακαλύπτοντας σε ένα στρώμα που υπήρχε και έσκισε, χαρτιά με τα σχέδια του δράστη, ενώ ερευνώντας μία άλλη υπόθεση βρήκε μέσα στις στάχτες ενός τζακιού ένα μισοκαμένο χαρτί που βοήθησε στην εξιχνίασή της. Επίσης στο βίντεο η Αγγελική Νικολούλη αναφέρεται στις νέες μεθόδους που χρησιμοποιούνται για τον εντοπισμό αποτυπωμάτων.

Την επόμενη Παρασκευή λοιπόν, 17 Οκτωβρίου, η Αγγελική Νικολούλη επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο μέσα από τη συχνότητα του ALPHA σκοπεύοντας να ρίξει «Φως στο τούνελ» και σε αρκετές ακόμα υποθέσεις!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε