Πέμπτη, 30 Μαΐ
20oC Αθήνα

Βίκυ Καγιά για Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Δεν ξέρω γιατί αφήνει αιχμές

Βίκυ Καγιά για Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Δεν ξέρω γιατί αφήνει αιχμές

“Εγώ επιστρέφοντας δεν είπα ότι πρέπει να αλλάξει όλο. Το κανάλι αποφάσισε” σημείωσε η Βίκυ Καγιά.

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» και στον Ιορδάνη Παπακυριακού παραχώρησε δηλώσεις η Βίκυ Καγιά, η οποία μίλησε για την ολική επαναφορά του GNTM αλλά και τις αιχμές που άφησε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

«Με το Star έχω τέλειες σχέσεις, είναι η δεύτερη οικογένειά μου. Όταν κάναμε ραντεβού κι ήθελαν να επιστρέψει το GNTM, μου ζήτησαν ανθρώπινα και φιλικά να επιστρέψω για να στηρίξω το project. Μου περιέγραψαν μία νέα και φρέσκια κατάσταση. Επιστρέφω επειδή μου το ζήτησαν με πολύ συγκεκριμένο τρόπο και το θεωρώ υποχρέωσή μου. Με ιντριγκάρει που θα είναι κάτι καινούριο και πρέπει κι εγώ μα είμαι καινούρια» είπε η Βίκυ Καγιά.

Για τις δηλώσεις που έκανε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, η Βίκυ Καγιά απάντησε: «Εγώ επιστρέφοντας δεν είπα ότι πρέπει να αλλάξει όλο. Το κανάλι αποφάσισε… Δεν ξέρω γιατί αφήνει αιχμές η Ισμήνη γιατί έχουμε εξαιρετική σχέση. Μιλήσαμε πριν καιρό και μάλιστα μου είπε πόσο χαίρομαι που θα είμαστε μαζί. Της λέω αγάπη δεν έχω ιδέα για τι και πως. Εμένα μου έχουν πει μόνο ότι θα επιστρέψω. Περισσότερα θα ξέρω από το κανάλι, όπως κι εσείς». 

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Media Τελευταίες ειδήσεις