Τετάρτη, 8 Μαΐ
22oC Αθήνα

Βίκυ Πρωτογεράκη για υπόθεση Πέτρου Φιλιππίδη: «Δεν μπορεί το κάθε δημοσιογραφάκι να με σπιλώνει»

Βίκυ Πρωτογεράκη για υπόθεση Πέτρου Φιλιππίδη: «Δεν μπορεί το κάθε δημοσιογραφάκι να με σπιλώνει»

H Βίκυ Πρωτογεράκη έκανε παρέμβαση σήμερα (20.12.2022) στο «Πρωινό» καθώς έγινε έξαλλη με όσα ειπώθηκαν χθες στην εκπομπή του ΑΝΤ1, σχετικά με την κατάθεσή της στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος, Θάνος Βάγιος, μετέδωσε πως η Βίκυ Πρωτογεράκη κατέθεσε στη δίκη Φιλιππίδη ότι: «Το 90% των ανδρών ηθοποιών επεδείκνυε το μόριό τους» καθώς και ότι «στο θέατρο υπάρχει ένα πλαίσιο ελευθεριότητας».

Σήμερα, η ηθοποιός έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή και με ένταση δήλωσε πως αλλοιώθηκαν οι δηλώσεις της.

«Πολύ κακώς μετέφερε τέτοια πράγματα, αλλοίωσε την κατάθεσή μου, ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου. Αυτή την τακτική να αλλοιώνονται οι καταθέσεις για να αποδομούνται οι μάρτυρες, εγώ δεν την ενστερνίζομαι. Οι δικηγόροι υπεράσπισης των παθουσών κάνουν το ίδιο και από ό,τι κατάλαβα συνεργάζονται με κάποιους δημοσιογράφους. Έχω γίνει έξαλλή με αυτό. Δεν υπήρχε περίπτωση να πω εγώ αυτά τα πράγματα τα χυδαία που έχουν βγει, ποτέ! Αλλοίωσαν τα λεγόμενά μου», είπε η Βίκυ Πρωτογεράκη.

«Είμαι έξαλλη! Δεν μπορείτε εσείς να σπιλώνετε εμένα σαν άνθρωπο που εγώ ό,τι έχω κάνει το έχω κάνει με το σπαθί μου. Δεν μπορεί το κάθε δημοσιογραφάκι να με σπιλώνει! Δεν θέλω να μιλήσω καθόλου, τέλος! Να ανακαλέσετε»!

Πρόσθεσε μετά από λίγο ότι: «Ψεύδεται ασύστολα ο κύριος. Έχω μάρτυρες και έχω και τις καταθέσεις που είναι καταγεγραμμένες. Ψεύδεται ασύστολα και απορώ με τόσο θράσος».

Έκλεισε λέγοντας, σε υψηλούς τόνους, ότι: «Ξέρω τι καταθέτω. Είμαι δικηγόρος 30 χρόνια. Θα μου πείτε εσείς τι κάνω; Και δεν θυμάμαι; Τι είναι αυτά; Έχετε φτάσει σε αυτό το σημείο, αντί να μου ζητήσετε συγγνώμη γι’ αυτό που έγινε; Εγώ σήμερα είχα σκοπό να καταθέσω μήνυση αν δεν με παίρνανε. Δεν μπορεί να με αποδομεί ο καθένας, δεν το δέχομαι.

Media Τελευταίες ειδήσεις