Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Βίντεο: Backstage από το “Victor Victoria”

Βίντεο: Backstage από το “Victor Victoria”

Πριν από αρκετά χρόνια, το 1982, ο κόσμος «γνώρισε» και αγάπησε το κινηματογραφικό μιούζικαλ «Victor Victoria» με τη μοναδική Τζούλι Άντριους που με την ερμηνεία της κέρδισε και υποψηφιότητα για τα βραβεία Τόνι.

Στη συνέχεια ανέβηκε και στο Broadway αλλά και σε πολλά ακόμα θέατρα, αφού πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπημένα μιούζικαλ, ενώ στη χώρα μας ανέβηκε το 1983 από την Αλίκη Βουγιουκλάκη με μεγάλη εισπρακτική επιτυχία.
Τον επόμενο μήνα θα ανέβει και στη σκηνή του θεάτρου PANTHEON με την Εβελίνα Παπούλια στον ομώνυμο ρόλο της πάμφτωχης σοπράνο Βικτόρια Γκραντ που μεταμφιέζεται σε ομοφυλόφιλο άντρα και θριαμβεύει στα μεγάλα κλαμπ του μεσοπολεμικού Παρισιού ως κόμης Βίκτορ Γκραζίσκι.
Το πρωτότυπο έργο έχει γράψει ο Blake Edwards και τη μουσική ο Henry Manchini, ενώ την απόδοση στα ελληνικά κάνει η Μυρτώ Κοντοβά και τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Απόλλωνας Παπαθεοχάρης. Μαζί με την Εβελίνα Παπούλια, πρωταγωνιστούν και οι: Γιάννης Ζουγανέλης, Γιάννης Στάνκογλου, Θεοδώρα Τζήμου, ενώ παίζουν ακόμα οι: Δημήτρης Φραγκιόγλου, Γιώργος Σουξές, Γιώργος Κοψιδάς, Ιάσονας Μανδηλάς, Παναγιώτης Μαλικούρτης, Πέτρος Ιωάννου, Άρης Πλασκασοβίτης.
Μαζί τους στη σκηνή και οι Chali Jennings, Ευγένιος Bulli, Σταυριάνα Γαρνάβου, Τατιάνα Δημητριάδου, Μελίνα Κόντη, Παναγιώτης Μαλακός, Ηλίας Μπαγεώργος, Courtney Parker, Γιώργος Παπαδόπουλος, Βασίλης Ρόξενος.

Δείτε το πολύ ωραίο βίντεο από το backstage και την προετοιμασία των ηθοποιών.

Την ενορχήστρωση και τη διεύθυνση Ορχήστρας έχει ο Αλέξιος Πρίφτης, τα σκηνικά έχει κάνει ο Μανόλης Παντελιδάκης, τα κοστούμια ο Απόλλων Παπαθεοχάρης, τις χορογραφίες η Chali Jennings και τη φωνητική διδασκαλία η Λία Βίσση. Σύμφωνα με τον έως τώρα προγραμματισμό το «Victor Victoria» θα ανέβει στο θέατρο PANTHEON την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου και μας προϊδεάζει ότι θα είναι μία καλοστημένη και απολαυστική παράσταση.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε