Τετάρτη, 17 Απρ.
24oC Αθήνα

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Δεν μοιάζουμε σε τίποτα με τον Ηλία της Μουρμούρας

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Δεν μοιάζουμε σε τίποτα με τον Ηλία της Μουρμούρας

Όσα εξομολογήθηκε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης στη νέα του συνέντευξη.

Στην προσωπική του ζωή και τη μακρόχρονη συνύπαρξη με την Έφη Μουρίκη καθώς και το σίριαλ “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα” αναφέρθηκε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης στη συνέντευξη που έδωσε στη Realnews και την Κορύνα Μαντάγαρη.

«Κλείνουμε 34 χρόνια σχέσης. Θέλει δουλειά. Όπως φροντίζουμε τον εαυτό μας στη δουλειά και τις συναναστροφές μας, όπως φροντίζουμε να αλλάζουμε, θέλει δουλειά και αυτό», λέει ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και απαντά για το αν υπάρχουν πράγματα που έχουν αλλάξει για να συγκλίνουν οι πορείες τους: «Οι πορείες συγκλίνουν έτσι κι αλλιώς. Σίγουρα αλλάζουμε την καθημερινότητά μας».

Για τα στοιχεία που έχει δανείσει στον κυρ Ηλία, της σειράς Μην αρχίζεις τη μουρμούρα, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης λέει χαρακτηριστικά: «Το μοναδικό που έχω δανείσει είναι η ευαισθησία. Από την άλλη, δεν μοιάζουμε σε τίποτα και αυτό είναι το γοητευτικότερο. Δεν έχω καμία σχέση με αυτόν τον υπέροχο καλοσυνάτο, γκρινιάρη, εκτός εποχής άνθρωπο και σίγουρα με αυτό που νομίζει ότι πρέπει να είναι η γυναίκα. Πραγματικά τον παρακολουθώ και με γοητεύει για να μπω στο μυαλό του και να τον καταλάβω».

Media Τελευταίες ειδήσεις