Δευτέρα, 20 Μαΐ
22oC Αθήνα

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Έχω παραμείνει σε τοξική ή προβληματική συνεργασία»

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Έχω παραμείνει σε τοξική ή προβληματική συνεργασία»

Όσα δήλωσε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Στο Πάμε Δανάη και στον Αλέξη Μίχα παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

«Στις δυο καραντίνες μελέτησα και βρήκα χρόνο για μένα, για να γεμίσω τις μπαταρίες μου. Με τη σύζυγο μου κατά τη διάρκεια του lockdown βρήκαμε χρόνο να έρθουμε πιο κοντά.

Συζητούσαμε πιο πολύ, ξαναγνωριστήκαμε μετρά από τόσα χρονιά και νομίζω ότι ερωτευτήκαμε ξανά. Για μας ως ζευγάρι είναι πάρα πολύ καλό να συνεργαζόμαστε και στη δουλειά, αλώστε πάντα συνεργαζόμασταν», είπε αρχικά ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Για τη σειρά “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα”, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης είπε: «Έχουν ξεκινήσει κάποια ψήγματα συζητήσεων για τη Μουρμούρα. Εγώ διασκεδάζω πάρα πολύ και χαίρομαι πάρα πολύ να γυρίζω αυτές τις απίστευτες ιστορίες».

Για τη μυθοπλασία και τα ριάλιτι, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης απάντησε: «Η μυθοπλασία είναι πολύ πιο κοντά μας. Τα ριάλιτι εκπροσωπούν άλλους κώδικες της κοινωνίας. Ο ανταγωνισμός και η αγενής άμιλλα δεν νομίζω ότι ενδιαφέρει και πάρα πολύ το κοινό. Η τηλεόραση σου δίνει το δικαίωμα να πατήσεις το τηλεκοντρόλ και να αλλάξεις κανάλι, αυτό είναι πάρα πολύ δημοκρατικό για μένα».

«Μου είχε γίνει πρόταση να πάρω μέρος σε talent show, αλλά δεν είναι το αντικείμενο μου. Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να παρουσιάσω κάτι εκτός από εάν τηλεπαιχνίδι γνώσεων και μόνο. Αυτό θα το ήθελα, όλα τα αλλά δεν με εκφράζουν», πρόσθεσε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

«Κάποια στιγμή ήθελα να φύγω από αυτή τη χώρα γιατί με είχε πικράνει. Ο πολιτισμός δεν λέει τίποτα εδώ και πολλά χρονιά για αυτή τη χωρά, δεν μας βοηθάει κάνεις. Αυτό με ενοχλεί αφάνταστα», δήλωσε στη συνέχεια ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

«Εμένα δεν μου έχει συμβεί κάποιο δυσάρεστο περιστατικό στο χώρο. Ασχολούμουν πάντα με τη δουλειά μου. Στις πρόβες υπάρχει ένταση αλλά αυτό λύνεται, λες συγγνώμη και συνεχίζεις.

Έχω παραμείνει σε τοξική ή προβληματική συνεργασία, αλλά δεν ήταν τέτοιου μεγέθους», είπε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης για τις αρνητικές συμπεριφορές στο θέατρο.

Media Τελευταίες ειδήσεις