Δευτέρα, 20 Μαΐ
20oC Αθήνα

Βλαδίμηρος Κυριακίδης για metoo: Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι έχουν κάτι σκοτεινό

Βλαδίμηρος Κυριακίδης για metoo: Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι έχουν κάτι σκοτεινό

«Δεν μπορώ να το διανοηθώ, επειδή έχω εξουσία θα σε ταπεινώσω;», είπε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και τον Ιορδάνη Παπακυριακού. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την απέχθειά του για τα social media και τοποθετήθηκε για το κίνημα #MeToo.

«Σε όποιο βήμα κάνει ο καθένας ξεχωριστά είμαστε πάντα μαζί. Έχουμε διαφωνήσει πολλές φορές, αλλά είναι πολύ δημιουργικό.

Κλείνουμε 33 χρόνια, έχω νιώσει τρελά ερωτευμένος μέσα σε αυτή την κοινή διαδρομή», είπε αρχικά ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης για τη σύζυγό του, Έφη Μουρίκη.

Για τα social media, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης απάντησε: «Είναι επιλογή μου. Δεν θέλω τα social media, γιατί πιστεύω ότι εξυπηρετούν μόνο τη φιλαυτία και τον ναρκισσισμό του ανθρώπου.

Από τη στιγμή που τα χειρίζεσαι και έχεις μπροστά σου ένα πληκτρολόγιο νιώθεις ότι είσαι θεός, ότι μπορείς να κάνεις τα πάντα. Συν, δεν αντέχω να δω από το κολοκυθάκι βραστό μέχρι τη γυμνή μπαλαρίνα… Το σιχαίνομαι αυτό».

Για το κίνημα metoo, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης είπε: «Δεν μπορώ να διανοηθώ γιατί πρέπει να βλάψω κάποιον χωρίς να μου έχει κάνει κάτι. Δεν μπορώ να το διανοηθώ. Τις περισσότερες κοπέλες τις ξέρω, όπως και ξέρω τους ανθρώπους που το έκαναν… Είμαι με τα κορίτσια. Όχι δηλαδή επειδή έχω εξουσία θα σε ταπεινώσω, γιατί; Για ποιον λόγο;

Από την άλλη, είναι άνθρωποι που έδειξαν ένα έργο και δεν μπορούσα να φανταστώ ότι έχουν κάτι σκοτεινό. Η γυναίκα παραμένει δυνατή. Έχει ένα απίστευτο μυαλό, μία τέτοια μαεστρία στην σκέψη και την αντίληψη, που εμείς οι άντρες δεν την φτάνουμε στο μικρό μας δαχτυλάκι».

Media Τελευταίες ειδήσεις