Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Ήμουν τεμπέλης, δεν διάβαζα με τίποτα, Γολγοθάς το σχολείο

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Ήμουν τεμπέλης, δεν διάβαζα με τίποτα, Γολγοθάς το σχολείο

Στα παιδικά του χρόνια “γύρισε” ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στο Στούντιο 4, το απόγευμα της Παρασκευής στην ΕΡΤ1. 

“Δεν ήμουν άγριο νιάτο καθόλου, απλά είχα μια εσωτερική επανάσταση που δεν την κατάλαβαν τόσο πολύ. Εγώ καταλάβαινα πως κάτι διαφορετικό συνέβαινε μέσα μου. Δεν συμβάδιζα με την κοινωνία και δεν συμβάδιζα με την οικογένεια. Όταν οι φίλοι μου πήγαιναν στην ντίσκο και άκουγαν Michael Jackson, εγώ άκουγα Leonard Cohen. Τότε δεν καταλάβαινα τι συνέβαινε, αλλά τώρα μπορώ να πω ότι κάτι άλλο συνέβαινε μέσα μου” παραδέχθηκε, μεταξύ άλλων, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

“Ήμουν τεμπέλης, δεν διάβαζα με τίποτα και έμοιαζε Γολγοθάς το σχολείο! Γολγοθάς και έλεγα να τελειώσει και να φύγει από πάνω μου το μαρτύριο. Το τελείωσα όμως”.

“Στις πανελλήνιες εξετάσεις είχα γράψει στη Χημεία ή στην Φυσική 0,01! Ούτε καν άσσο! Είχα βρει και έναν άλλον ηλίθιο σαν εμένα που μας έβαζαν στα θρανία να καθίσουμε και συμφωνήσαμε να βάλουμε στοίχημα ότι ακριβώς στο δίωρο θα κάνουμε… αφετηρία για το κατοστάρι να δώσουμε την κόλλα και ο χαμένος θα κερνούσε τον καφέ” συμπλήρωσε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

Media Τελευταίες ειδήσεις