Δευτέρα, 20 Μαΐ
22oC Αθήνα

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: “Ποτέ δεν πέσαμε με την σύζυγο μου στην παγίδα του ανταγωνισμού”

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: “Ποτέ δεν πέσαμε με την σύζυγο μου στην παγίδα του ανταγωνισμού”

Για όλα μίλησε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης στη Δανάη Μπάρκα στο MEGA.

Καλεσμένος στο Πάμε Δανάη βρέθηκε την Δευτέρα ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης. Εκεί ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε από καρδιάς για τον έρωτα, το θέατρο και τη συμμετοχή του στο σίριαλ «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

«Οκτώ χρόνια παίζει στην τηλεόραση το Μην αρχίζεις τη μουρμούρα. Νιώθω σα να μη πέρασε μια μέρα. Μπήκα 50, είμαι 59. Κοιτάω πίσω μου και νιώθω ότι τώρα ξεκινάω.

Είναι αυτοτελή τα επεισόδια. Θέλει ευρηματικότητα. Ένα μπράβο και στους συγγραφείς μας γιατί αυτοί είναι που κρατούν το οικοδόμημα. Πάω με πολύ μεγάλη χαρά να κάνω γύρισμα. Η αισθητική της σειράς είναι τέτοια που είναι μοντέρνα, αλλά θυμίζει και παλιό κινηματογράφο», είπε αρχικά ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Η Βλαδίμηρος Κυριακίδης απάντησε για την Κλέλια Ρένεση: «Είναι δυναμική, κάνει πολλά πράγματα μόνη της, μεγαλώνει ένα παιδί μόνη της. Αλλά έχει την ανάγκη να έχει πραγματικούς φίλους δίπλα της που να την στηρίζουν. Και για αυτό την αγαπάω και είμαι φίλος της. Με ενδιαφέρει το ανθρώπινο στοιχείο πάνω στην Κλέλια. Έχουμε χημεία. Πάω στο γύρισμα και νιώθω ότι έχω μία φίλη».

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης θα πρωταγωνιστήσει στην παράσταση «Παγίδα» που θα κάνει περιοδεία το καλοκαίρι. Η παράσταση θα ανέβει σε 42 πόλεις της Ελλάδας. «Αυτό το έργο το ξέρω από το 1998. Ήθελα πολλά χρόνια να το κάνω» σημείωσε.

«Είναι μια αστυνομική κωμωδία. Όμως το χιούμορ που έχει το έργο παραπλανεί. Ο Χίτσκοκ είχε πει ότι είναι το καλύτερο αστυνομικό που είχε δει. Ήθελε να το κάνει ταινία αλλά δεν πρόλαβε. Είμαι ενθουσιασμένος με το συγκεκριμένο έργο».

Ο αγαπημένος ηθοποιός είναι 33 χρόνια με την γυναίκα του. «Ποτέ δεν πέσαμε στην παγίδα του ανταγωνισμού. Βάζαμε πρώτα τη σχέση και κατ’ επέκταση τη δουλειά. Υπήρχε ένας συναγωνισμός που προστάτευε και εκπαίδευε τον άλλον.

Μάθαμε από πολύ νωρίς να σκεφτόμαστε δύο για το ίδιο πράγμα. Ποτέ δεν μπήκε ο ένας στα πόδια του άλλου για να του βάλει τρικλοποδιά» σχολίασε και αναφέρθηκε στις έννοιες του έρωτα και της αγάπης.

«Ανθρώπινη εφεύρεση η αγάπη. Δεν πρέπει να φύγει ο έρωτας από τους ανθρώπους. Όταν μπαίνουν οι μεγάλες ευθύνες και οι μεγάλες υποσχέσεις, αν δεν είμαστε να τις δεχτούμε, ας μην το κάνουμε. Ο έρωτας πρέπει να μένει πάντα στη ζωή μας. Να είμαστε ερωτευμένοι όχι με τη σύντροφό μας, αλλά και με τα πράγματα που συμβαίνουν γύρω μας. Δεν θέλω να επιτρέψω να φύγει ο έρωτας που έχω για αυτόν τον άνθρωπο».

Media Τελευταίες ειδήσεις