Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Θα γίνουν κάποιες αλλαγές στη Μουρμούρα

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Θα γίνουν κάποιες αλλαγές στη Μουρμούρα

Για την δημοφιλή σειρά του Alpha, “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα” μίλησε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Την Σίσσυ Χρηστίδου συνάντησε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης στο πλατό της εκπομπής του MEGA, “Χαμογέλα και πάλι” όπου και μίλησε μεταξύ άλλων για το θέατρο, την επιτυχημένη σειρά “Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα” και την συζυγική ζωή.

Αρχικά, ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για την καριέρα του και για τη θεατρική παράσταση «Η Παγίδα» στην οποία πρωταγωνιστεί και ανεβαίνει το θέατρο Ζίνα. «Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί πριν 2 – 3 χρόνια ο παραγωγός μου ήρθε και μου πρότεινε το έργο και δεν χρειάστηκε πολλή ώρα για να πω το ‘ναι’. Είναι ένα σύνθετο έργο από έναν εξαιρετικό συγγραφέα. Είναι θέατρο μέσα στο θέατρο. Και οι 6 ηθοποιοί δεν είναι αυτό που φαίνονται, υποκρίνονται όλοι, κανείς δε λέει την αλήθεια. Η μία ανατροπή φέρνει την άλλη».

«Το θέατρο δεν είναι παιχνίδι του ενός», είπε ο δημοφιλής ηθοποιός, αναφερόμενος στο θεατρικό σανίδι, σημειώνοντας πως θα πρέπει να υπάρχει ομαδικότητα και συναδελφική αλληλεγγύη».

«Θα προχωρήσουμε και 11η χρόνια στο σίριαλ. Γίνονται συζητήσεις, κάποιες αλλαγές θα γίνουν αλλά εγώ θα είμαι. Μου αρέσει η ‘Μουρμούρα’, αλλιώς ξεκίνησα στα πρώτα επεισόδια και αλλιώς εξελίχθηκα σαν τηλεοπτικός κωμικός ηθοποιός» είπε ακόμα ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης για την επιτυχημένη σειρά του ALPHA, «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», η οποία θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν.

Όσο για το μυστικό του γάμου του, ο γνωστός ηθοποιός τόνισε πως «έχω ψάξει πολλά, έχω τοποθετηθεί πολλές φορές. Εκεί που καταλήγω είναι ότι πρέπει να σέβεσαι τον κόπο και τον χρόνο που καταβάλει κάποιος μέσα στην σχέση. Το δεύτερο, πρέπει να αλλάζεις, μη γίνεις μια εικόνα που μπορεί να βαρεθεί ο άλλος».

Media Τελευταίες ειδήσεις