Πέμπτη, 2 Μαΐ
20oC Αθήνα

Βούρκωσε ο Γιώργος Λιάγκας για τα Τέμπη: Δεν μπορώ να το χειριστώ δημοσιογραφικά, δεν μπορώ να μείνω άλλο εδώ

Βούρκωσε ο Γιώργος Λιάγκας για τα Τέμπη: Δεν μπορώ να το χειριστώ δημοσιογραφικά, δεν μπορώ να μείνω άλλο εδώ

Εμφανώς συγκινημένος ήταν στον αέρα της εκπομπής του ο Γιώργος Λιάγκας, μετά τα όσα είπε ο Δημήτρης Πλακιάς για τους 3 συγγενείς του που χάθηκαν στα Τέμπη πριν ένα χρόνο. 

Βούρκωσε ο Γιώργος Λιάγκας όταν ο πατέρας της Αναστασίας Πλακιά και θείος των δίδυμων κοριτσιών που έχασαν άδικα τη ζωή τους στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη μίλησε νωρίτερα σήμερα (21.03.2024) στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, με αφορμή τη σχετική συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής.

Ολοκληρώνοντας τον διάλογο με τον κύριο Πλακιά, ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε με δάκρυα στα μάτια: «Ξέρετε τι γίνεται; Δε μπορώ να το χειριστώ ακόμα δημοσιογραφικά και ανθρώπινα μετά από έναν χρόνο. Και κάποιοι βγαίνουν και κουνάνε δάχτυλο επικοινωνιακά».

«Ξέρετε κάποια στιγμή όλοι αναμετριόμαστε με τη σκιά μας… Και όσο δεινός ρήτορας και να είσαι, όσο ικανός πολιτικός, δεν μπορείς να βάζεις πάνω από το συναίσθημα αυτών των ανθρώπων το πολιτικό κόστος και το πώς δε θα χάσουμε ψήφους.

Εγώ δε μπορώ να το χειριστώ δημοσιογραφικά και απορώ με εσάς πώς τολμάτε να το διαχειρίζεστε επικοινωνιακά», συμπλήρωσε ο παρουσιαστής εμφανώς φορτισμένος.

Κλείνοντας το θέμα ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Θα αλλάξω θέμα, δεν μπορώ να μείνω άλλο εδώ», και προχώρησε στη θεματολογία της εκπομπής.

Media Τελευταίες ειδήσεις