Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Βραβείο στον Γιώργο Παπαδάκη

Βραβείο στον Γιώργο Παπαδάκη

Καταφέρνει επί σειρά ετών να… βραβεύεται καθημερινά από τους τηλεθεατές παραμένοντας στην κορυφή της κατάταξης στη ζώνη του. Σίγουρα όμως το βραβείο που παρέλαβε ο Γιώργος Παπαδάκης είναι μία ακόμα αναγνώριση της δουλειάς του…!

Στη «Μεγάλη Γιορτή του Αθλητισμού και του Εθελοντισμού» που διοργάνωσε για έκτη συνεχόμενη χρονιά ο  Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων παρέλασαν ολυμπιονίκες, παγκόσμιοι πρωταθλητές, παραολυμπιονίκες, δημοσιογράφοι, ποδοσφαιριστές, Ομοσπονδίες, Σώματα Ασφαλείας και Σύλλογοι, ώστε να επιβραβευθούν για τις επιτυχίες τους, μα πάνω απ’ όλα για την προσπάθεια.

Ανάμεσα στα τιμώμενα πρόσωπα ήταν και ο Γιώργος Παπαδάκης που βραβεύθηκε από τον Πρόεδρο UNESCO Πειραιώς και Νήσων Ιωάννη Μαρωνίτη για την  προσφορά του στη δημοσιογραφία και την κοινωνία. Παραλαμβάνοντας το βραβείο του ο γνωστός δημοσιογράφος ευχαρίστησε τους διοργανωτές κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στο έργο τους, αλλά και στη σημασία του εθελοντισμού και προσφοράς γενικότερα.

Μετά τη βράβευση μάλιστα πολλοί πλησίασαν τον «πατριάρχη της πρωινής ενημερωτικής ζώνης» και τον ρωτούσαν για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας, δίνοντάς του παράλληλα συγχαρητήρια για την εκπομπή του.
Τέλος αξίζει να αναφέρω ότι εκτός από το συγκεκριμένο βραβείο με το «κλείσιμο» του προηγούμενου μήνα, του Δεκεμβρίου, ο Γιώργος Παπαδάκης «εισέπραξε» και πάλι το «βραβείο κοινού», αφού σύμφωνα με τις μετρήσεις τηλεθέασης της Nielsen συγκέντρωσε τους περισσότερους τηλεθεατές στην εκπομπή του «Καλημέρα Ελλάδα» και έτσι βρέθηκε για ακόμα μία φορά στην κορυφή της συγκεκριμένης ζώνης…! Και μάλλον αυτό, η αναγνώριση από το τηλεοπτικό κοινό, είναι το καλύτερο βραβείο της επαγγελματικής του πορείας…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε