Δευτέρα, 29 Απρ.
21oC Αθήνα

Βράβευση του ΣΚΑΪ στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας “Όλοι Μαζί Μπορούμε”

Βράβευση του ΣΚΑΪ στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας “Όλοι Μαζί Μπορούμε”

Βραβείο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής απονεμήθηκε στο ΣΚΑΪ για την πρωτοβουλία του για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και το περιβάλλον.

Σε εκδήλωση που οργάνωσε το Ελληνικό Δίκτυο για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη την Τρίτη 23η Απριλίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, ανακοινώθηκαν οι τίτλοι των πρακτικών και τα ονόματα των επιχειρήσεων που τις εφαρμόζουν, που βραβεύθηκαν στο πλαίσιο των Ευρωπαϊκών Βραβείων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης(ΕΚΕ), το νέο θεσμό της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για ανάδειξη των καλύτερων πρακτικών ΕΚΕ.

Στην κατηγορία “Μικρομεσαία επιχείρηση” η πρακτική “Όλοι μαζί μπορούμε” της εταιρείας ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ & ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Α.Ε.Ε. (ΣΚΑΙ 100,3) και στην κατηγορία “Μεγάλη επιχείρηση ” βραβεύθηκε η πρακτική “Αποστολή νερό” της εταιρείας Coca-Cola Τρία Έψιλον Ελλάδος Α.Β.Ε.Ε.

Επίσης στην κατηγορία “Μεγάλη επιχείρηση ” έπαινο πήραν οι πρακτικές “Η Ελλάδα Καινοτομεί!” της τράπεζας Eurobank Ergasias A.E. και “Εργαστήρια Έκφρασης και Δημιουργικής Απασχόλησης στα Παιδικά Χωριά SOS” της εταιρείας VODAFONE – ΠΑΝΑΦΟΝ Α.Ε.Ε.Τ. ενώ στην κατηγορία “Μικρομεσαία επιχείρηση” οι πρακτικές “YouthSpark: GetBusy” της εταιρείας Microsoft Ελλάς Α.Β.Ε.Ε. και “Πόρος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης” της ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ .

Οι πρακτικές αυτές επελέγησαν μέσα από ένα σύνολο τριάντα οκτώ που υπέβαλαν τριάντα μια επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα.

Τις απονομές έκαναν ο…

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε