Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Χαμηλές πτήσεις στη ΝΕΡΙΤ και από τη Eurovision

Χαμηλές πτήσεις στη ΝΕΡΙΤ και από τη Eurovision

Είναι από τα προγράμματα που φέρνουν τηλεθεάσεις στην κρατική τηλεόραση. Επί εποχής ΕΡΤ ο διαγωνισμός τραγουδιού σημείωνε υψηλές τηλεθεάσεις. Κάτι που δεν έγινε χθες, για τη ΝΕΡΙΤ, που μετέδωσε τον πρώτο ημιτελικό.

Βέβαια, να σημειώσω ότι δεν συμμετείχε η Ελλάδα και έτσι… δικαιολογούνται οι χαμηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης, αφού το πρόγραμμα, μαζί με την εκπομπή που προηγήθηκε σημείωσε 13,5% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 14,4% στο δυναμικό κοινό.

Οι περισσότεροι τηλεθεατές, ιδιαίτερα την ώρα της μετάδοσης, συντονίστηκαν στις σειρές του MEGA, με το «Σπίτι της Έμμας» και τα «Παντελόνια κάτω» που σημείωσαν υψηλές τηλεθεάσεις. Ο Αντ1 όμως, τόσο με την τούρκικη σειρά «Iffet», όσο και με την ελληνική «Καλές δουλειές» έμεινε πίσω από τη ΝΕΡΙΤ, στην κούρσα της τηλεθέασης. Από την άλλη, η «Ελληνοφρένεια» κινήθηκε σε υψηλότερες πτήσεις, ενώ ακόμα και το «World Party» του ALPHA έδωσε σκληρή μάχη με τη ΝΕΡΙΤ.

Αναλυτικά, στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε την κατάταξη, έτσι όπως διαμορφώθηκε χθες, σύμφωνα με την τηλεθέαση στο prime time.

ΕΚΠΟΜΠΗ (ΣΤΑΘΜΟΣ) Μέσος όρος
ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ
Μέσος όρος ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ
ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΕΜΜΑΣ (MEGA) 23,6 21,5
ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΚΑΤΩ (MEGA) 20,3 19,7
ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ (ALPHA) 16,2 20
EUROVISION ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ (ΝΕΡΙΤ) 13,5 14,4
WORLD PARTY (ALPHA) 12 15,9
ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ (ΑΝΤ1) 9,9 9,6
IFFET Η ΧΑΜΕΝΗ ΑΘΩΟΤΗΤΑ (ΑΝΤ1) 8,4 6,5

Άλλωστε στο σύνολο ημέρας και έχοντας τη μετάδοση του πρώτου ημιτελικού χθες, η ΝΕΡΙΤ σημείωσε 7,9% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 7% στο δυναμικό κοινό. Στην κρατική τηλεόραση όμως, ευελπιστούν ότι στον αυριανό ημιτελικό, στον οποίο συμμετέχει η Ελλάδα θα σημειώσει υψηλότερες τηλεθεάσεις, ενώ αισιόδοξοι είναι και για τη μετάδοση του τελικού της Eurovision, το Σάββατο.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε