Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Χαμός ξανά στον αέρα του ΣΚΑΪ: «Κουταμάρες λες πάλι», «είσαι αγενέστατος» – Τους έκλεισαν τα μικρόφωνα

Χαμός ξανά στον αέρα του ΣΚΑΪ: «Κουταμάρες λες πάλι», «είσαι αγενέστατος» – Τους έκλεισαν τα μικρόφωνα

Μάταια προσπαθούσαν οι παρουσιαστές της εκπομπής «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ να κάνουν τους καλεσμένους τους να σταματήσουν να τσακώνονται. Μπάμπης Παπαπαναγιώτου, Νίκος Σβέρκος και Στράτος Μαυροειδάκος δεν σταματούσαν ούτε όταν τους έκλεισαν τα μικρόφωνα!

Η ένταση ξεκίνησε νωρίς στο πλατό του ΣΚΑΪ. Ξεκίνησε με την αναφορά του Νίκου Σβέρκου στο δεύτερο μέρος της μελέτης Τσιόδρα – Λύτρα για την πανδημία και έφτασε έως τις συλλήψεις στην Πολυτεχνειούπολη.

Ο καυγάς που στήθηκε ήταν… τρικούβερτος, με τους τρεις καλεσμένους να μη σταματούν ούτε όταν ο Δημήτρης Οικονόμου άλλαξε ενότητα για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

«Από αυτή την κατάσταση (με τις φοιτητικές εστίες) θίγονται τα φτωχά παιδιά που οι οικογένειές τους δεν μπορούν να τους νοικιάσουν σπίτι», είπε ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου. «Δεν έχουν μπει στο πανεπιστήμιο γιατί τους έκοψαν», σχολίασε ο Νίκος Σβέρκος και ξεκίνησε η… χάβρα.

Ο ένας μιλούσε πάνω στον άλλο, «πάλι κουταμάρες λες» είπε ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου, «να το λες για τον εαυτό σου άλλη φορά», σχολίασε ο Νίκος Σβέρκος, «με την αγένεια είσαι παντρεμένος», του είπε ο Στράτος Μαυροειδάκος και κάπου εκεί σταματά, από τις φωνές, να… μπορεί να ακούσει κανείς!

 

Τα μικρόφωνα έκλεισαν, η εκπομπή συνέχισε σε άλλοι θέμα και οι τρεις ακόμη μάλωναν!

Media Τελευταίες ειδήσεις