Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Χαρά Βέρρα: Ο γάμος στα 15 της χρόνια και το απίστευτο περιστατικό στην πίστα

Χαρά Βέρρα: Ο γάμος στα 15 της χρόνια και το απίστευτο περιστατικό στην πίστα

Ιδιαίτερα αποκαλυπτική στη χθεσινή της συνέντευξη η τραγουδίστρια Χαρά Βέρρα στο στο The 2night Show με τον Γρρηγόρη Αρναούτογλου. Δείτε τι αποκάλυψε.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, το βράδυ της Πέμπτης υποδέχτηκε στο στούντιο του The 2night Show την τραγουδίστρια Χαρά Βέρρα. Η δημοφιλής τραγουδίστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον “άγνωστο” γάμο στα 15 της χρόνια, αλλά και σε απίστευτα περιστατικά που έχει ζήσει στη διάρκεια της καριέρας της, και της έχουν μείνει βαθιά χαραγμένα στο μυαλό της.

Η Χαρά Βέρρα αποκάλυψε μάλιστα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου,ότι παντρεύτηκε όταν ήταν 15 χρονών για να καταφέρει να ξεφύγει από την οικογένειά της, καθώς ο πατέρας της ήταν πολύ αυστηρός. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, δεν της επέτρεπε να βγαίνει έξω, ούτε να φοράει παντελόνι, όπως τα υπόλοιπα κορίτσια της ηλικίας της.

https://www.youtube.com/watch?v=e5KWUjElMI8

Η Χαρά Βέρρα διηγήθηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και ένα απίστευτο περιστατικό από την καριέρα της. “Είχαμε πάει σε ένα πανηγύρι κι έπεσε πολύ ξύλο τότε. Ήρθε ένας μεθυσμένος, και μου έκανε χειρονομίες, μου έβγαζε τη γλώσσα. Εγώ αδιαφορούσα. Εφόσον αδιαφορούσα, ήρθε από τη σκάλα και ανέβηκε πάνω. Και πάει ο Τάσος με το Σπύρο και του λένε “που πας;” και λέει “πάω στη χορεύτρια”. Του λένε “έχει δουλειά η χορεύτρια”, εγώ είχα ταραχτεί. Τον πιάσανε, τον κατέβασαν κάτω και τον έβαλαν πίσω σε ένα μηχάνημα της τράπεζας… Και μας είπαν από το πανηγύρι “φύγετε γιατί αν έρθουν τα εγγόνια του, θα σας σκοτώσουν”. Παρατήσαμε το πανηγύρι και φύγαμε”, είπε η Χαρά Βέρρα.

Media Τελευταίες ειδήσεις