Για το «Survivor» και τον τραυματισμό του Σταύρου Φλώρου μίλησε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι, Χάρης Γιακουμάτος.
Ο Χάρης Γιακουμάτος μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@Star» και τον Ηλία Σκουλά. Τα όσα είπε τόσο για το «Survivor» και τον νικητή του φετινού κύκλου Σταύρο Φλώρο όσο και για το διαζύγιό του προβλήθηκαν την Παρασκευή (05.06.2026).
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Δυστυχώς οι συνθήκες στον Άγιο Δομίνικο είναι πάρα πολύ δύσκολες και επικίνδυνες», δήλωσε αρχικά ο Χάρης Γιακουμάτος.
«Ήταν θεωρώ μια άτυχη στιγμή. Να ‘ναι καλά ο Σταύρος. Απ’ ό,τι βλέπω το παιδί δίνει πιο πολύ δύναμη σε εμάς, παρά εμείς στον Σταύρο. Νομίζω είναι για καλό να σταματήσει το Survivor και να ξεκουραστεί κιόλας το project, αλλά και να ξεχαστεί το όλο συμβάν. Γιατί πάρα πολύς κόσμος στενοχωρήθηκε με την ιστορία του Σταύρου», ανέφερε παράλληλα ο πρώην παίκτης του «Survivor».
Παράλληλα ο Χάρης Γιακουμάτος μίλησε για το διαζύγιό του.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Δεν είναι εύκολο. Δεν χωράνε εγωισμοί, κι αυτό το λέω συνέχεια, ότι όταν παίρνουμε ένα διαζύγιο, χωρίζουμε με το σύντροφό μας. Δεν χωρίζουμε με το γονιό του παιδιού μας. Και να ‘χουμε ένα κοινό πλάνο, για το πώς θα το μεγαλώσουμε το παιδί μας.
Έχω γνωστούς, δυστυχώς, όπου αν βάζανε τα δικαστικά έξοδα στην άκρη, θα ‘χανε αγοράσει σίγουρα ένα διαμέρισμα στο παιδί τους», είπε χαρακτηριστικά.