Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Χάρις και Τάνια: η περιοδεία δύο σημαντικών ερμηνευτριών!

Χάρις και Τάνια: η περιοδεία δύο σημαντικών ερμηνευτριών!

Μόλις ακούς τα ονόματά τους, αμέσως αρχίζεις να τραγουδάς. Και το κυριότερο, αρχίζεις να τραγουδάς ωραία τραγούδια, από αυτά που αντέχουν στο χρόνο. Όσο όμως και να τα τραγουδάς, όσο και να έχεις αγαπήσει τα τραγούδια τους, θέλεις να τα ακούσεις από τις ίδιες.

Κάποιοι έχουν απολαύσει τις μουσικές συναντήσεις τους. Όσοι όμως, δεν τα έχουν καταφέρει θα έχουν την ευκαιρία να τις συναντήσουν και να απολαύσουν τις ερμηνείες τους στην καλοκαιρινή περιοδεία τους.
Το καλοκαίρι η Χάρις Αλεξίου και η Τάνια Τσανακλίδου συναντιούνται ξανά στη σκηνή για να ερμηνεύσουν στις συναυλίες τους υπέρχοχα τραγούδια.

Χάρις και Τάνια, Τάνια και Χάρις θα συναντηθούν για να πουν η μια στην άλλη «Τραγούδα θέλω να σε ακούω» κι αυτό το καλοκαίρι. Μαζί με τους «Nouveau Sextet & φίλοι», θα ξεκινήσουν από το Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας (11 Ιουλίου), θα συνεχίσουν στη Σίβηρη της Χαλκιδικής (9 Αυγούστου), στη Θεσσαλονίκη (8 Σεπτεμβρίου) και στον Βύρωνα (10 Σεπτεμβρίου).  Έτσι οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το πάθος και τη δύναμη στις ερμηνείες σπουδαίων τραγουδιών από τις δύο κορυφαίες καλλιτέχνιδες.

Εκτός όμως, από τη συνάντησή τους, η Χάρις Αλεξίου θα κάνει συναυλίες και με τους«Nouveau Sextet & φίλοι». Το πρόγραμμα των συναυλιών ξεκινά στις 23 Ιουλίου στο λιμάνι της Μυτιλήνης και συνεχίζεται στις 16 Ιουλίου στη Λαμία (Φεστιβάλ Οίτης), 17 Ιουλίου στη Λάρισα (Κηποθέατρο Αλκαζάρ), στις 26 Ιουλίου στον Άρδα (Φεστιβάλ Άρδα), στη 1 Αυγούστου στη Σαλαμίνα (Ευριπίδειο Θέατρο), στις 3 Αυγούστου στη Σύρο (Λατομείο Καραβέλα) και στις 7 Αυγούστου στο Δημοτικό Στάδιο της Πάργας.

Σε όποια από τις παραπάνω συναυλίες και να βρεθείτε είναι σίγουρο ότι θα απολαύσετε σπουδαίες ερμηνείες, ωραία τραγούδια και πλήθος συναισθημάτων!

Τέλος, αξίζει να αναφέρω ότι πριν από λίγες ημέρες η Χάρις Αλεξίου υπέγραψε με τη Heaven και κυκλοφόρησε από τη δισκογραφική εταιρεία το τραγούδι «Ένα φιλί» σε μουσική Ρους και στίχους Νίκου Μωραΐτη.

Ακούγοντας τη Χάρις να τραγουδά «η ζωή δανεική και μικρή/ μα στα χείλη σου μοιάζει μεγάλη/ Θέλω ένα φιλί/ Μόνο ένα φιλί» καταλαβαίνεις τι σημαίνει ερμηνεία και καλό τραγούδι!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε