Πέμπτη, 29 Φεβ.
16oC Αθήνα

Χάρης Ρώμας: Στέλεχος του καναλιού είπε στην Ελένη Ράντου, «σε καίμε που σε βάζουμε σε σειρά του»

Χάρης Ρώμας: Στέλεχος του καναλιού είπε στην Ελένη Ράντου, «σε καίμε που σε βάζουμε σε σειρά του»

Όσα μοιράστηκε ο Χάρης Ρώμας στην κάμερα της τηλεοπτικής εκπομπής Break στον ΣΚΑΪ.

Τόσο στην πολύ επιτυχημένη του σειρά, “Κωνσταντίνου και Ελένης” όσο και την διαχείριση της αναγνωρισιμότητας στην αρχή εστίασε ο Χάρης Ρώμας μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Break του ΣΚΑΪ το μεσημέρι της Κυριακής.

“Δεν μπορούν να σε αγαπούν όλοι διότι η επιτυχία φέρνει και μια μερίδα ανθρώπων που σε μισούν. Haters, ακριβώς γιατί σε φθονούν. Οπότε πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για αυτό. Εγώ δεν ήμουν καθόλου προετοιμασμένος και νόμιζα ότι όλοι με λατρεύουν”.

“Όταν έκανα το “Μεν και Δεν” και με σταμάταγαν στο δρόμο συνεχώς και είχα και επιτυχία, ερωτική και όλα αυτά, αισθανόμουν ότι μου ανήκουν τα πάντα.

Ένιωθα ότι μου ανήκει ο κόσμος. Μέχρι που η Τζόυς Ευείδη μού λέει… Δεν έχεις πάρει χαμπάρι τι γίνεται και τι βρισίδι τρώμε;” εξομολογήθηκε, αρχικά, ο αγαπημένος μας καλλιτέχνης.

Όσον αφορά, δε, το σίριαλ με την Ελένη Ράντου, ο Χάρης Ρώμας αποκάλυψε τα εξής. “Όταν έπαιξε στο “Κωνσταντίνου και Ελένης” ούτε η ίδια δεν πίστευε ότι θα γίνει τόσο μεγάλη επιτυχία, όπως και κανείς μας δεν το πίστευε.

Την έπιασε το πρόσωπο που είχε μια ηγετική θέση τότε στο κανάλι και της είπε “τώρα, εδώ που τα λέμε, σε καίμε που σε βάζουμε στη σειρά του Χάρη Ρώμα για να έχουμε έναν αντίπαλο, κάτι να παίζει απέναντι στους Δυο ξένους.

Στην πορεία, όμως, οι δυο σειρές αυτές έκαναν γύρω στο 40% η κάθε μια και μοιραζόταν όλο το τηλεοπτικό κοινό σε αυτά τα δύο προϊόντα”.

 

Media Τελευταίες ειδήσεις