Πέμπτη, 30 Μαΐ
25oC Αθήνα

Χάρης Βεραμόν και Νεκταρία Γιαννουδάκη οι αποψινοί καλεσμένοι του Αρναούτογλου

Χάρης Βεραμόν και Νεκταρία Γιαννουδάκη οι αποψινοί καλεσμένοι του Αρναούτογλου

Η αγαπημένη ηθοποιός Νεκταρία Γιαννουδάκη και ο ιδιωτικός ερευνητής Χάρης Βεραμόν είναι οι αποψινοί καλεσμένοι στην εκπομπή «The 2Night Show» που παρουσιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Απόψε, Δευτέρα 22 Απριλίου, στις 24:00 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο πλατό του «The 2Night Show» τη Νεκταρία Γιαννουδάκη.

Η αγαπημένη ηθοποιός από την επιτυχημένη σειρά «Ψυχοκόρες» του ΑΝΤ1 μιλάει για τα παιδικά της χρόνια στην Κρήτη, για την αυστηρή οικογένεια και για το μεγάλο όνειρό της, την υποκριτική.

Τι όνειρα είχαν οι γονείς της για την ίδια; Γιατί δεν φιλήθηκε ποτέ με κάποιον από τους ρόλους της;

Στη συνέχεια, μιλάει για τις «Ψυχοκόρες» και για την Αρχοντούλα, που από θύμα γίνεται θύτης στο σπίτι της οικογένειας Κοτρώτση. Ποιο μυστικό τη δένει με την αφεντικίνα της;

Γιατί φέρεται με σκληρότητα στις Ψυχοκόρες; Τέλος, μας δίνει ραντεβού στην παράσταση «Το σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα» στο θέατρο Αργώ και εξηγεί γιατί την ενδιαφέρουν περισσότερο οι «κακοί» ρόλοι.

Στην αποψινή παρέα του «The 2Night Show», έρχεται καλεσμένος του Γρηγόρη και ο Χάρης Βεραμόν, ο ιδιωτικός ερευνητής που εξιχνιάζει υποθέσεις που συγκλόνισαν την Ελλάδα αλλά μπήκαν στο αρχείο.

Τι συνέβη στην Αννούλα, που εξαφανίστηκε από τη Μάνη σε ηλικία δυόμιση ετών; Γιατί στην υπόθεση του ορκωτού λογιστή δεν είχαν πάρει δείγμα DNA από κανέναν;

Τι συνέβη με την εξαφάνιση της Ολυμπίας από την Καλογρέζα; Τέλος, με αφορμή το βιβλίο του «Οι Μυστηριώδεις Εξαφανίσεις της Ελλάδας», εξηγεί όλα τα περίεργα που συμβαίνουν στις ανεξιχνίαστες υποθέσεις της χώρας μας.

«The 2Night Show»: Κάθε Δευτέρα, Τρίτη και κάθε Τετάρτη στις 24:00 στον ΑΝΤ1.

Media Τελευταίες ειδήσεις