Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Χίλντα Ηλιοπούλου: Ο πατέρας μου δεν ήταν ένα κλασικός μπαμπάς, ήταν «αόρατος»

Χίλντα Ηλιοπούλου: Ο πατέρας μου δεν ήταν ένα κλασικός μπαμπάς, ήταν «αόρατος»

Η Χίλντα Ηλιοπούλου μίλησε στο Hello και στην Ελισάβετ Οικονόμου. Η ηθοποιός ανάμεσα σε άλλα έκανε αναδρομή στην παιδική της ηλικία και περιέγραψε τη σχέση που είχε με τον πατέρα της, Ντίνο Ηλιόπουλο.

Αν γυρίσεις το χρόνο πίσω στην παιδική σου ηλικία, ποιες είναι οι στιγμές που θυμάσαι;

Οι γονείς μου ήταν δύο παιδιά. Έκαναν πολλά λάθη, όμως ήξεραν να μας αγαπούν. Έχω μεγαλώσει σε ένα ελεύθερο σπίτι με πολλή αγάπη. Μάθαμε να σεβόμαστε και να έχουμε αξίες όχι μέσα από την αυστηρότητα και τα λόγια των γονιών μας, αλλά μέσα από τη συμπεριφορά τους.

Η ανατροφή μας ήταν μητριαρχική επειδή η επιτυχία στη σχέση των γονιών μας οφειλόταν στη μητέρα μας. Καταλάβαινε πολύ καλά τι θα πει καλλιτέχνης γιατί κι η ίδια ήταν χορεύτρια.

Έτσι, έκανε αυτό που εγώ θεωρώ απαραίτητο -και πλέον ως παντρεμένη αντιλαμβάνομαι πόσο σπουδαίο είναι-, άφηνε τον άλλον ήσυχο.

Ο πατέρας μου δεν ήταν ένας κλασικός μπαμπάς, με την έννοια ότι θα μας πήγαινε βόλτα ή θα ήταν μαζί μας στις διακοπές. Ήταν «αόρατος» καθώς ασχολούνταν με τη δουλειά του και μπορούσε να το κάνει γιατί δεν υπήρχε γκρίνια από κανέναν.

Όλοι εκτιμούσαμε αυτό που έκανε. Από την άλλη, όμως, σημαντικό ρόλο έπαιξε το ότι η μητέρα μου ήταν πολύ δυνατός άνθρωπος.

Media Τελευταίες ειδήσεις