Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Χωρίς συμβόλαιο ο Νίκος Μουτσινάς και ελεύθερος προς… διεκδίκησιν!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Είναι ένα χαρισματικό πρόσωπο που θα μπορούσε να κάνει πολλά στην τηλεόραση αρκεί να καταλάβει… ποια είναι αυτά.

Ο παρουσιαστής Νίκος Μουτσινάς μου θυμίζει κάποιους πολύ καλούς κωμικούς ηθοποιούς που θέλοντας να αποδείξουν το εύρος των καλλιτεχνικών δυνατοτήτων τους αποφασίζουν να κάνουν «στροφή» και να ερμηνεύσουν δραματικούς ρόλους με αποτέλεσμα να προκαλούν… περισσότερο γέλιο! Λες και η κωμωδία είναι εύκολο είδος και οι κωμικοί είναι λιγότερο… ηθοποιοί από αυτούς που διακρίνονται σε δραματικούς ρόλους. Έτσι λοιπόν συμβαίνει και με τον Μουτσινά: έχει κωμική «φλέβα» παρουσιαστή, είναι ετοιμόλογος με την ατάκα έτοιμη να την «εκσφενδονίσει» αλλά θέλησε να δοκιμαστεί ως interviewer late night show χωρίς όμως να έχει δουλέψει όπως και όσο έπρεπε με καταστροφικές συνέπειες στους πίνακες τηλεθέασης. Οι «ενέσεις» του stand up comedy που προσπάθησε να κάνει χωρίς τηλεοπτική προσαρμογή, όχι μόνο δεν βρήκαν «φλέβα» αλλά είναι σίγουρο πως αν ο ίδιος σήμερα τις δει στο βίντεό του θα πικραθεί πολύ…! Εκτός λοιπόν από την «κρίση ταυτότητας» που πρέπει να αντιμετωπίζει θέλοντας να γίνει ένας «σοβαρός παρουσιαστής» η «φλέβα» του κωμικού ετοιμόλογου παρουσιαστή συνεχίζει και «χτυπά» μέσα του…! Τη «φλέβα» αυτή θέλησαν να αξιοποιήσουν στον ΑΝΤ1 και από πέρυσι στο κανάλι του Αμαρουσίου έχουν σκεφτεί ένα concept που του έχουν προτείνει και όπως φαίνεται είχαν συμφωνήσει για αυτό αλλά δεν μπόρεσαν να βγάλουν στον αέρα λόγω των οικονομικών συνθηκών.

Σύμφωνα πάντως με έγκυρες πληροφορίες μου το concept παραμένει στο τραπέζι, ενώ η συνεργασία του ΑΝΤ1 με τον παρουσιαστή περιλαμβάνει και τη συμμετοχή του στο «Your Face Sounds Familiar». Από την άλλη όμως, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου το συμβόλαιο του Νίκου Μουτσινά με τον ΑΝΤ1 λήγει αυτές τις ημέρες χωρίς να έχει γίνει η συνάντηση που είχαν προγραμματίσει και ακυρώθηκε λόγω της «απώλειας» της μητέρας του. Χωρίς συμβόλαιο εν ισχύ και με την αποχώρηση του Γιάννη Λάτσιου από τον ΑΝΤ1 αλλάζουν τα δεδομένα και μπορεί τα στελέχη του ΑΝΤ1 να κάνουν συνάντηση με τον Νίκο Μουτσινά αλλά τίποτα δεν εγγυάται ότι δεν θα μπουν… σφήνα κάποιοι «απέναντι», όπως πχ του MEGA, που «στήνοντας» καινούργιο πρωινό αλλά και απογευματινό πρόγραμμα ίσως να καλόβλεπαν τη συνεργασία με τον Μουτσινά. Άλλωστε, θεωρώ, ότι αν ήταν «παρεάκι» με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου που θα παρουσιάσει την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του MEGA θα είχε πολύ ενδιαφέρον…! Βέβαια κάτι τέτοιο θα σήμαινε ότι ο Μουτσινάς θα έπρεπε να αποδεχτεί να αφήσει τις… σοβαροφανείς και «ηγετικές» βλέψεις του, οπότε ο συγκεκριμένος τρόπος «διεκδίκησης» από το MEGA… μάλλον δεν θα είχε θετικό αποτέλεσμα.

Ό,τι είναι να γίνει και να κάνει ο Νίκος Μουτσινάς θα αποφασιστεί μέσα στον επόμενο μήνα που αναμένεται να γίνει η συνάντηση με τον ΑΝΤ1 ώστε να συζητήσουν την ανανέωση ή μη του συμβολαίου του, ενώ δεν αποκλείεται στο ενδιάμεσο να υπάρξουν επαφές και με άλλους… διεκδικητές!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε