Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Χωρίς τέλος οι φουρτούνες στον ALPHA για τη Σπυροπούλου

Χωρίς τέλος οι φουρτούνες στον ALPHA για τη Σπυροπούλου

Σε νέες περιπέτειες αυτές τις ώρες στον ALPHA λόγω της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου που η εκπομπή της «Σπίτι μου, σπιτάκι μου» έριξε σήμερα τίτλους τέλους μία ώα νωρίτερα.

Όπως ανέφερα και σε προηγούμενο κείμενο στο Newsit, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η παρουσιάστρια αποφάσισε να σταματήσει τη μετάδοση της εκπομπής της μία ώρα νωρίτερα, δυσαρεστημένη με τη θεματολογία της.

Η δημοσιοποίηση όμως, αυτή προκάλεσε όπως φαίνεται νέες φουρτούνες στο κανάλι της Κάντζας για τη διαρροή και μάλιστα τώρα στον ALPHA γίνεται σύσκεψη μεταξύ στελεχών για το πώς θα… εξομαλύνουν την κατάσταση.

Για το λόγο αυτό κάποιοι υποστηρίζουν ότι πρέπει να κυκλοφορήσει και «έκτακτο δελτίο» από το κανάλι της Κάντζας στο οποίο να ανακοινώνεται πιο… μαλακά γιατί η εκπομπή «Σπίτι μου, σπιτάκι μου» έριξε τίτλους τέλους μία ώρα νωρίτερα, ώστε να μην… τσαλακώνεται η εικόνα της παρουσιάστριας.

Βέβαια, αν και ακόμα δεν γνωρίζω ποιοι θα είναι οι λόγοι που ενδεχομένως να επικαλεστούν, να είστε σίγουροι ότι στην ανακοίνωση αυτή, αν κυκλοφορήσει, δεν θα αναφέρεται η δυσαρέσκεια της καλεσμένης αισθητικού που περίμενε να βγει στον αέρα, αλλά ποτέ δεν έγινε, αφού η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποφάσισε να κάνει… αισθητική παρέμβαση στην εκπομπή της.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε