Κυριακή, 14 Απρ.
22oC Αθήνα

Χριστίνα Αλούπη: Δεν είναι η κατάλληλη περίοδος να επιστρέψω στην τηλεόραση

Χριστίνα Αλούπη: Δεν είναι η κατάλληλη περίοδος να επιστρέψω στην τηλεόραση

“Όλα θα γίνουν με την σειρά τους” εξηγεί η Χριστίνα Αλούπη.

Για την τηλεόραση, την περιπέτεια υγείας του παιδιού της αλλά και την… σπατάλη του χρόνου μίλησε η Χριστίνα Αλούπη όταν την συνάντησαν οι δημοσιογράφοι σε πρόσφατη βραδινή της έξοδο.

“Πλέον δεν σπαταλάω τον χρόνο μου στο να φοβάμαι για το τι μπορεί να γίνει γιατί είναι τελείως ανούσιο όλο αυτό. Ότι είναι να γίνει, θα γίνει.

Όσο κάθομαι εγώ να σκάω και να στεναχωριέμαι, ότι είναι να γίνει” παραδέχθηκε αρχικά η όμορφη παρουσιάστρια.

Επίσης, η Χριστίνα Αλούπη δήλωσε πως “τώρα είναι όλα καλά και το παιδάκι είναι μια χαρά. Ήμασταν για έξι ημέρες στο νοσοκομείο από έναν αδενοϊό, που τον ταλαιπωρείσαι και ήταν η πρώτη μου τέτοια άσχημη εμπειρία με παιδί στο νοσοκομείο.

Παιδιά, ήταν πάρα πολύ άσχημο. Ανησυχείς και δεν ξέρεις τι έχει το παιδί σου. Αλλά εντάξει, όλα καλά. Φέτος μας έχει ταλαιπωρήσει γενικά πάρα πολύ η σχολική σεζόν με τις ιώσεις”

“Προς το παρόν δεν θα με δείτε στην τηλεόραση. Προς το παρόν κάνω άλλα πράγματα. Κάνω πολλά πράγματα στο Instagram, διαφημίσεις και τέτοια πράγματα.

Έχουν γίνει κάποιες συζητησούλες αλλά δεν θεωρώ πως είναι ακόμα η κατάλληλη περίοδος. Δεν βιάζομαι, δεν αγχώνομαι, δεν σκάω. Όλα θα γίνουν με την σειρά τους” πρόσθεσε, ακόμα, η Χριστίνα Αλούπη στις κάμερες και τους δημοσιογράφους.

Media Τελευταίες ειδήσεις