Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Χριστίνα Αλούπη: “Είμαι 11 χρόνια στην Αμερική και είναι λίγο βαρύ… Θέλουμε να επιστρέψουμε στην Ελλάδα”

Χριστίνα Αλούπη: “Είμαι 11 χρόνια στην Αμερική και είναι λίγο βαρύ… Θέλουμε να επιστρέψουμε στην Ελλάδα”

Στο Έλα Χαμογέλα παραχώρησαν διαδικτυακή συνέντευξη η Χριστίνα Αλούπη κι ο σύζυγός της Κωνσταντίνος Κεφαλάς και μεταξύ άλλων μίλησαν για την ζωή τους στην Αμερική αλλά και το γεγονός ότι θέλουν να επιστρέψουν στην Ελλάδα, μόλις τελειώσει η περιπέτεια με τον κορονοϊό.

«Στις 10 Ιανουαρίου κλείνω 11 χρόνια που έφυγα από την Ελλάδα. Μου είναι λίγο βαρύ, είναι μια ολόκληρη ζωή. Δεν έχω καταλάβει πως πέρασαν. Εγώ ήρθα για ένα χρόνο, όχι για παραπάνω. Πήγα για να κάνω κάποιες σπουδές στην υποκριτική κι ο ένας χρόνος έγινε έντεκα. Τα δύο πρώτα χρόνια ήταν τα πιο δύσκολα, ήταν μεγάλο το σοκ της αλλαγής μακριά από οικογένεια και φίλους. Ένα πολιτισμικό σοκ σε μία τόσο διαφορετική χώρα και τόσο μακριά. Δεν μπορούσα να πω α μου έλειψαν οι γονείς μου σε λίγες ώρες μπαίνω σε ένα αεροπλάνο και πάω να τους δω… Πέρασα μια μικρή καταθλιψούλα αλλά το ξεπεράσαμε.

Επιθυμία μου είναι να προλάβουμε να έρθουμε Ελλάδα. Είμαστε πολύ έτοιμοι, ίσως να ήμασταν εκεί ήδη αν αυτή η περιπέτεια με τον Covid-19 dεν πήγαινε τα πλάνα μας πίσω. Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με αυτήν την πολυπόθητη μετακόμιση στην Ελλάδα.»

Media Τελευταίες ειδήσεις