Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Χριστίνα Αλούπη: «Όταν είχα δεχθεί εργασιακό bullying δεν υπήρχε καν ο όρος στην Ελλάδα»

Χριστίνα Αλούπη: «Όταν είχα δεχθεί εργασιακό bullying δεν υπήρχε καν ο όρος στην Ελλάδα»

«Φοβόμουν, κυκλοφορούσα με ένα μαχαίρι στην τσάντα μου», λέει η Χριστίνα Αλούπη.

Η Χριστίνα Αλούπη μίλησε για τη σεξουαλική παρενόχληση, το εργασιακό bullying και την αβεβαιότητα στο «MEGA Καλημέρα» και τον Αλέξανδρο Ρούτα.

«Είμαστε στην πιο περίεργη φάση της ζωής μας οικογενειακώς. Έχουμε μεγάλη αβεβαιότητα για το μέλλον. Κάθε χρόνο λέμε ότι τώρα θα γυρίσουμε και πάει την επόμενη χρονιά. Η Αμερική είναι πολύ σκληρή χώρα, έχει πολύ bullying. Φοβόμουν, κυκλοφορούσα με ένα μαχαίρι στην τσάντα μου.

Βεβαίως και μου λείπουν οι δικοί μου άνθρωποι. Μέρα παρά μέρα λέω στον άνδρα μου “παίρνω το φαΐ και φεύγω για Ελλάδα”», είπε αρχικά η Χριστίνα Αλούπη.

Η Χριστίνα Αλούπη αναφέρθηκε και στη σεξουαλική παρενόχληση και το εργασιακό bullying: «Όταν μία γυναίκα βάζει άνω τελεία στη δουλειά της, δημιουργείται η εντύπωση ότι δεν θέλει να ξαναδουλέψει. Όταν είχα δεχθεί εργασιακό bullying στην Ελλάδα δεν υπήρχε καν ο όρος στην Ελλάδα.

Το ράβαμε και προχωρούσαμε. Σεξουαλική παρενόχληση έχω δεχθεί και σε χώρους εκτός της σόουμπιζ. Έχω επιλέξει να μην δουλέψω κάπου γιατί είχα δει πράγματα».

«Δεν φοβάμαι τον χρόνο που περνάει, γιατί περνάει για όλους, όχι μόνο για εμένα. Θα ήθελα να είμαι από τις γιαγιάδες που κάνουν τζόκινγκ στο πάρκο», πρόσθεσε επίσης η Χριστίνα Αλούπη.

Media Τελευταίες ειδήσεις