Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Χριστίνα Κολέτσα: Δεν μου άρεσε η κακή δημοσιότητα μετά το παιχνίδι, ξαφνικά ασχολούνταν με την προσωπική μου ζωή

Χριστίνα Κολέτσα: Δεν μου άρεσε η κακή δημοσιότητα μετά το παιχνίδι, ξαφνικά ασχολούνταν με την προσωπική μου ζωή

“Είναι επιλογή μου να μην έχω παντρευτεί και να μην έχω κάνει οικογένεια. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι αλλάζω τους άντρες σαν τα πουκάμισα” δήλωσε η Χριστίνα Κολέτσα.

Συνέντευξη στο Λοιπόν και στον Παναγιώτη Βαζαίο έδωσε η Χριστίνα Κολέτσα, η οποία μίλησε για την δημοσιότητα και την περίοδο που πέρασε δύσκολα ψυχολογικά. 

Είχες πει στο παρελθόν ότι μετά το παιχνίδι πέρασες κατάθλιψη;

Δεν πέρασα κλινική κατάθλιψη, απλώς ήμουν σε μία περίεργη φάση ψυχολογικά, την οποία δεν είχα ξεπεράσει. Δεν μου άρεσε η κακή δημοσιότητα μετά το παιχνίδι. Όλοι ξαφνικά τότε ασχολούνταν με την προσωπική μου ζωή. Όλες οι εκπομπές είχαν πέσει επάνω μου και μου φόρτωναν κάθε μέρα και έναν άλλο σύντροφο, κάτι που δεν ίσχυε. Αυτό με είχε αποσυντονίσει και είχε προκαλέσει σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία μου.

Η αλήθεια είναι ότι τα media ασχολούνται κατά καιρούς με την προσωπική σου ζωή πολύ έντονα. Αυτό είναι κάτι που σε ενοχλεί;

Δεν με ενοχλεί που ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή, αρκεί αυτό που λένε και διαδίδουν να έχει σχέση με την πραγματικότητα. Αυτό που με πειράζει είναι η αντίληψη του ότι μια γυναίκα που είναι ελεύθερη, εμφανίσιμη και δεν έχει παιδιά, αλλάζει τους συντρόφους σαν τα πουκάμισα. Είναι επιλογή μου να μην έχω παντρευτεί και να μην έχω κάνει οικογένεια. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι αλλάζω τους άντρες σαν τα πουκάμισα.

Έχεις χρειαστεί τη βοήθεια ψυχολόγου για να ξεπεράσεις κάποιο πρόβλημά σου;

Ναι, φυσικά. Χρειάστηκα τη βοήθεια ψυχολόγου για να εξελιχθώ πνευματικά. Για να βρω τον εαυτό μου. Ήθελα να κάνω ένα καλό σκάψιμο μέσα μου. Έχω κάνει πάνω από 5 χρόνια ψυχοθεραπεία και αυτόν τον καιρό κάνω ψυχανάλυση.

Media Τελευταίες ειδήσεις