Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

Χριστίνα Κολέτσα: Με παρακολουθούσε ένας άντρας μέχρι που φτάσαμε στην πόρτα του σπιτιού μου

Χριστίνα Κολέτσα: Με παρακολουθούσε ένας άντρας μέχρι που φτάσαμε στην πόρτα του σπιτιού μου

“Του είπα με έντονο ύφος ότι θα καλέσω την αστυνομία. Ευτυχώς φοβήθηκε και εξαφανίστηκε” ανέφερε η Χριστίνα Κολέτσα.

Η Χριστίνα Κολέτσα έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ και στον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο. Η γοητευτική τραγουδίστρια μίλησε για το φλερτ στις μέρες μας και τον άνδρα που την παρακολούθησε μέχρι να φτάσει στο σπίτι της.

Σε φλερτάρουν μέσα από τα social media;

Στα social media με φλερτάρουν, πολλές φορές και απροκάλυπτα και μερικές φορές και χυδαία! Μερικές φορές και γλυκά, αλλά συνήθως δεν απαντώ. Από κοντά, όμως, δεν με φλερτάρουν. Όχι.

Γιατί πιστεύεις ότι δεν σε φλερτάρουν οι άνδρες από κοντά;

Τα τελευταία χρόνια έχει χαθεί το άμεσο φλερτ. Όλοι, μας βλέπουν μέσα από τις οθόνες των κινητών τους οπότε δεν μπαίνουν καθόλου στη διαδικασία να φλερτάρουν από κοντά. Είναι ίσως πιο εύκολο κάποιος να γράψει ένα σχόλιο μέσα από το κινητό του παρά να φλερτάρει άμεσα μια γυναίκα από κοντά φοβισμένος ότι θα φάει τα μούτρα του. Δεν ασχολούμαι πολύ με τα σχόλια πάντως του διαδικτύου. Δεν ανοίγω τα χυδαία μηνύματα και πολλές φορές τα μπλοκάρω.

Θυμάσαι κάποιο ακραίο περιστατικό θαυμασμού που σ’ έχει σημαδέψει;

Μια φορά ένας άντρας με παρακολουθούσε. Με είχε πάρει από πίσω και με παρακολουθούσε μέχρι που φτάσαμε στην πόρτα του σπιτιού μου. Έφτασε μέχρι το κατώφλι της πόρτας μου. Όταν το αντιλήφθηκα η αλήθεια είναι ότι πάγωσα.

Του είπα με έντονο ύφος ότι θα καλέσω την αστυνομία. Ευτυχώς φοβήθηκε και εξαφανίστηκε. Πήγα στο τμήμα και ενημέρωσα για το περιστατικό. Κάτι άλλο ακραίο δεν μου έχει συμβεί.

Media Τελευταίες ειδήσεις