Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Χριστίνα Κολέτσα: Μου έκανε δώρο ένα αυτοκίνητο, αλλά δεν το δέχτηκα

Χριστίνα Κολέτσα: Μου έκανε δώρο ένα αυτοκίνητο, αλλά δεν το δέχτηκα

«Νομίζω είμαι σε περίοδο κατάθλιψης τα τελευταία 25 χρόνια», λέει η Χριστίνα Κολέτσα.

Η Χριστίνα Κολέτσα έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Κωνσταντίνα Σαρηγιάννη. Η τραγουδίστρια μίλησε για το φλερτ, τις πλαστικές επεμβάσεις, το δώρο που της είχε κάνει ένας θαυμαστής, αλλά και την κατάθλιψη.

«Δεν απαντώ στα σχόλια ότι είμαι ζευγάρι με τον Κωνσταντίνο Bασάλο. Δεν απαντώ σε κάτι που δεν ισχύει. Το να ασχολείται κάποιος με την προσωπική ζωή κάποιου δεν μου βγάζει υγειά.

Όταν είπα στους γονείς μου ότι θα ασχοληθώ με το τραγούδι έπαθαν εγκεφαλικό. Έχω δουλέψει σε φούρνο, ως σερβιτόρα, σε μια ναυτιλιακή, ως μπαργούμαν.

Το φλερτ συμβαίνει μόνο διαδικτυακά, στο live δεν δίνω και πολλά περιθώρια για να με φλερτάρει ο άλλος. Το πρώτο πράγμα που κοιτάω σε έναν άνδρα είναι τα χέρια του. Δεν νιώθω μονή, αλλά δεν έχω κάποια σχέση.

Έχω βγει ραντεβού με θαυμαστή, μέσα από τα social media. Θα έβγαινα και με νεότερο άνδρα», είπε αρχικά η Χριστίνα Κολέτσα.

Η Χριστίνα Κολέτσα είπε στη συνέχεια: «Στο παρελθόν έχω κάνει πλαστική επέμβαση. Σιγά μην σου πω τι έχω κάνει.

Έχω μάθει ότι είμαι το 3ο πρόσωπο σε μια σχέση. Κάποιες φορές ήμουν κουλ, άλλες φώναξα, έβρισα, χώρισα. Ένας θαυμαστής μού έκανε δώρο ένα αυτοκίνητο, αλλά δεν το δέχτηκα. Νομίζω είμαι σε περίοδο κατάθλιψης τα τελευταία 25 χρόνια της ζωής μου. Κάνω ψυχανάλυση».

Media Τελευταίες ειδήσεις