Media

Χριστίνα Κολέτσα: Το Asia Express ήταν από τα δυσκολότερα πράγματα που έχω βιώσει

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

“Θα το ξανάκανα ειδικά αν δεν υπήρχαν κάμερες” παραδέχεται η Χριστίνα Κολέτσα.

Με αφορμή την περιπέτεια του Asia Express μίλησε η Χριστίνα Κολέτσα στην κάμερα της εκπομπής OPEN Weekend και την δημοσιογράφο Πένυ Καβέτσου ενώ διευκρίνησε την παρεξήγηση με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

«Το Asia Express για μένα ήταν από τα δυσκολότερα πράγματα που έχω βιώσει αλλά δεν παύει να είναι παράλληλα μία από τις ωραιότερες εμπειρίες που έχω ζήσει.

Θα το ξανάκανα ειδικά αν δεν υπήρχαν κάμερες. Είχα πάντα όνειρο να κάνω ένα road trip οπότε, έτσι ακριβώς όπως είναι στημένο, ήταν για μένα το ιδανικό» τόνισε, αρχικά, η Χριστίνα Κολέτσα.

«Η λέξη παρεξήγηση στο παιχνίδι είναι κάτι τελείως διαφορετικό με την έννοια της παρεξήγησης που έχουμε στην καθημερινότητα μας.

Εκεί πέρα παρεξηγιόμασταν ανά πέντε λεπτά μεταξύ μας. Ήταν τόσο έντονο όλο που δεν είχε την υπόσταση της παρεξήγησης.

Πάνω στο παιχνίδι και πάνω σε όλο αυτό που περνούσαμε, αυτό ήταν πάρα πολύ νορμάλ» πρόσθεσε, επίσης, η Χριστίνα Κολέτσα στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ελένης Τσολάκη στο OPEN.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
The Voice: Όσα θα δούμε στο αφιέρωμα στον Γιώργο Μαζωνάκη – Τα λόγια από καρδιάς που είπαν οι συνεργάτες του
Η Πάολα, ο Apon, η Κατερίνα Στανίση, ο Νίκος Βουρλιώτης, ο Στέλιος Διονυσίου και η Πίτσα Παπαδοπούλου θα ερμηνεύσουν τα τραγούδια του μαζί με τους συνεργάτες τους στο Voice
Γιώργος Μαζωνάκης
The Chase: Όσα πρέπει να ξέρουμε για την «κυρία Πάντα Ξέρει» που μπήκε στο τηλεπαιχνίδι του Mega σε ρόλο chaser
Ο λόγος για την Πετρούλα Γκάνιου, σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει μεταπτυχιακό τίτλο στον τομέα των Αρχαίων Ελληνικών Σπουδών
«κυρία ΠανταΞέρει»
Δάφνη Καραβοκύρη για Real View: «Έγιναν όλες οι δυνατές προσπάθειες για να μπορέσει να κρατηθεί στον αέρα»
«Αισθάνομαι ευγνωμοσύνη που δεν μας έκοψαν, γιατί και αυτό στην ψυχολογία ενός ανθρώπου, ενός συντελεστή μιας εκπομπής, είναι πάρα πολύ άσχημο», ανέφερε η Δάφνη Καραβοκύρη
Δάφνη Καραβοκύρη