Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Χριστίνα Μαραγκόζη: Χώρισα μετά από 22 χρόνια με τον άντρα μου αλλά εντάξει όταν κάτι τελειώνει, τέλος

Χριστίνα Μαραγκόζη: Χώρισα μετά από 22 χρόνια με τον άντρα μου αλλά εντάξει όταν κάτι τελειώνει, τέλος

“Έχουμε πολύ καλές σχέσεις, γιατί έχουμε κι ένα παιδί” εξομολογήθηκε η Χριστίνα Μαραγκόζη.

Την Χριστίνα Μαραγκόζη υποδέχθηκαν σήμερα στην Super Κατερίνα και μίλησε για την πορεία της στον χώρο της μουσικής και τον χωρισμό της.

«Εννοείται ότι μου λείπει ο Αντώνης Βαρδής. Όλοι οι άνθρωποι που έχουν φύγει από κοντά μας και έχουμε ζήσει μαζί τους μάς λείπουν. Το καλλιτεχνικό κενό που άφησε είναι τεράστιο, ήταν ένα κεφάλαιο μόνος του», ανέφερε αρχικά η Χριστίνα Μαραγκόζη.

«Τον θεωρώ από τους πιο σημαντικούς συνθέτες που πέρασαν ποτέ. Είχε το δικό του χρώμα και ήταν και πολύ καλός τραγουδιστής», σημειώνει στη συνέχεια.

«Σταμάτησα τις εμφανίσεις σε μεγάλα μαγαζιά από τότε που έκανα το παιδί μου. Όταν γέννησα, αποφάσισα ότι ήθελα να μεγαλώσω εγώ την κόρη μου και όχι άλλη γυναίκα.

Ήταν δικός μου αυτός ο ρόλος. Τραγουδούσα συγχρόνως αλλά έκανα επιλεκτικά πράγματα», εξομολογείται η Χριστίνα Μαραγκόζη.

«Χώρισα μετά από 22 χρόνια με τον άντρα μου αλλά εντάξει όταν κάτι τελειώνει, τέλος. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις, γιατί έχουμε κι ένα παιδί. Τα πάντα αλλάζουν, κι εμείς οι ίδιοι.

Ο γάμος θέλει δουλειά και απ’ τις δύο πλευρές. Όταν οι συνθήκες δεν το επιτρέπουν ή μας αναγκάζουν να απομακρυνθούμε, δεν υπάρχει λόγος να το συνεχίσεις», παραδέχεται σε άλλο σημείο η Χριστίνα Μαραγκόζη.

Media Τελευταίες ειδήσεις