Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Χρήστος Δάντης: Το «Παλιό μου παλτό» με έχει «λερώσει»

Χρήστος Δάντης: Το «Παλιό μου παλτό» με έχει «λερώσει»

Ο Χρήστος Δάντης παραχώρησε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης στο «Ανοιχτά» που παρουσιάζει η Αννίτα Πάνια, και μίλησε για άγνωστες πτυχές της ζωής του.

Ο γνωστός τραγουδιστής Χρήστος Δάντης, καλεσμένης στην εκπομπή που παρουσιάζει η Αννίτα Πάνια, μίλησε εκτός των άλλων για την απώλεια του αδερφού του, Σάββα Αξιώτη, και έκανε ειδική μνεία στη σχέση που είχε με τον πατέρα του.

«Είναι πολύ πρόσφατο. Μου έμαθε πάρα πολλά… ήμασταν πάρα πολύ αγαπημένοι μέχρι να αρρωστήσει.

Όταν αρρώστησε, υπέφερε από ψυχολογικά προβλήματα. Τον ταλαιπώρησε πολύ στη ζωή του κι από τα 38 του δεν ήταν πια ο ίδιος ο Σάββας.

Τον έριξε πάρα πολύ. Έκοβε τα φάρμακα κι εμείς θυμώναμε», είπε για τον αδερφό του ο Χρήστος Δάντης.

«Ειδικότερα τον κρατούσε η μάνα μας. Από τότε που πέθανε η μητέρα μας, εκεί τον χάσαμε όλοι. Δεν ξέραμε πού βρίσκεται. Αποξενωθήκαμε.

Κι εγώ κι οι αδερφές μας ήμασταν δίπλα στον Σάββα. Δεν τον βρίσκαμε. Κάποια στιγμή έβαλα ντετέκτιβ για να βρει που βρίσκεται και τι κάνει», πρόσθεσε.

Για τον πατέρα του, ο Χρήστος Δάντης εξομολογήθηκε: «Ταλαιπωρήθηκα. Υπάρχουν πολλοί που όταν κάνεις αυτή τη δουλειά νομίζουν ότι την κάνουν μαζί σου. Από αυτά υπέφερα λίγο. Μπέρδεψε αυτό το πράγμα, τη μάνα μου, τον αδερφό μου, τον πατέρα μου».

«Ο πατέρας μου έχει έρθει σε εκπομπή σου στα 55 του. Είχε παρουσιάσει δύο τραγούδια του στο “Χρυσό Κουφέτο”. Ήταν πολύ καλός, λαϊκός τραγουδιστής κι επειδή ένιωθε αδικημένος, ήθελε ξαφνικά στα 55 να πραγματοποιήσει το όνειρό του γιατί ο γιο του ήταν αυτός που ήταν», αποκάλυψε.

Όσο για το τραγούδι που σημάδεψε την καριέρα του; «Το τραγούδι που δεν κουράζομαι να τραγουδάω και κάθε φορά το ανακαλύπτει ο κόσμος και το ανακαλύπτω και εγώ, είναι το Παλιό μου παλτό», δήλωσε ο Χρήστος Δάντης.

Media Τελευταίες ειδήσεις