Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Χρήστος Κούτρας, Γιάννης Ντσούνος και Κατερινα Λιόλιου απόψε στο The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Χρήστος Κούτρας, Γιάννης Ντσούνος και Κατερινα Λιόλιου απόψε στο The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Οι «Αταίριαστοι» και η Κατερίνα Λιόλιου συναντούν απόψε (05.03.2024, 24:00) τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2Night Show.

Ο Γιάννης Ντσούνος και ο Χρήστος Κούτρας μιλάνε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη δυνατή σχέση που τους ενώνει, σε φιλικό αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο, για το «τσουβάλιασμα» των δημοσιογράφων, τα σχόλια που λαμβάνουν από τον κόσμο και για τα τηλεοπτικά νούμερα, που επηρεάζουν τη θεματολογία της εκπομπής τους.

Γιατί έφτασαν στο σημείο να πιαστούν στα χέρια; Γιατί ο Χρήστος πιστεύει ότι δεν τον συμπαθεί η γυναίκα του Γιάννη; Τι ρόλο παίζει η ειλικρίνεια στη σχέση τους; Ποιο τηλεπαιχνίδι θα ήθελαν να συμπαρουσιάσουν;

Τέλος, οι δύο δημοσιογράφοι κλείνουν τα μάτια και αποκαλύπτουν τι πιστεύει πραγματικά ο ένας για τον άλλον.

Στην αποψινή παρέα του «The 2Night Show», ο Γρηγόρης Αρναούτογλου καλωσορίζει και την Κατερίνα Λιόλιου, η οποία δηλώνει μόνιμα ερωτευμένη. Η αγαπημένη τραγουδίστρια μιλάει για το ατυχές συμβάν με το ηλεκτρονικό τσιγάρο, που της πέταξαν στο πρόσωπο όσο βρισκόταν στην πίστα, αλλά και για την αγαπησιάρικη σχέση που έχει με το προσωπικό των μαγαζιών που εμφανίζεται.

Γιατί πίστεψε ότι το «Νοικιάστηκε» θα γίνει επιτυχία ενώ δεν φαινόταν για σουξέ; Πόσο καιρό της πήρε να μάθει τη χορογραφία του τραγουδιού για το videoclip;

Κατάφερε να μάθει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να κάνει διαλογισμό; Τέλος, μαζί με την ορχήστρα της, τραγουδάει τις μεγάλες επιτυχίες της και ξεσηκώνει τα πλήθη.  

«The 2Night Show»: Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 24:00 και κάθε Τετάρτη στις 23:45 στον ΑΝΤ1.

Media Τελευταίες ειδήσεις