Δευτέρα, 6 Μαΐ
23oC Αθήνα

Χρήστος Κούτρας: Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μου ζήτησε συγγνώμη

Χρήστος Κούτρας: Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μου ζήτησε συγγνώμη

Τέλος στην κόντρα που απασχόλησε τις τηλεοπτικές εκπομπές της περασμένης εβδομάδες φαίνεται πως μπήκε: στην κόντρα ανάμεσα στον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον δημοσιογράφο Χρήστο Κούτρα.

Ήταν πριν από μερικούς μήνες όταν ο Χρήστος Κούτρας αποκάλυψε, στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» το όνομα που θα έπαιρνε ο γιος που απέκτησαν ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με την Ιωάννα Τούνη.

Τότε, όπως αποκαλύφθηκε πριν από μερικές μέρες, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έγινε έξαλλος φτάνοντας στο σημείο να απειλήσει τον δημοσιογράφο, με αποτέλεσμα οι δυο τους να οδηγηθούν στο αστυνομικό τμήμα.

Σε δηλώσεις του μέσα στην εβδομάδα ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αρχικά το αρνήθηκε αλλά ο δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι είχε μηνύματα.

Σήμερα (08.10.2023) ο Χρήστος Κούτρας αποκάλυψε στο «Καλύτερα δεν γίνεται» ότι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου επικοινώνησε μαζί του ζητώντας του συγγνώμη.

«Είναι κάτι που ξεκίνησε από αυτή τη στήλη. Είχα πει το επικρατέστερο όνομα, γιατί ακουγόντουσαν πολλά εκείνη την περίοδο. Είναι ένα ζευγάρι που δεν το χαρακτηρίζει η εσωστρέφεια στα social media, οπότε δεν πίστεψα ποτέ ότι θα τους ενοχλούσε τόσο αυτή η αποκάλυψη.

Κατά καιρούς έχω πολλά αποκλειστικά, που δεν τα βγάζω για να μη στεναχωρήσουμε κάποιον. Αν ξέραμε ότι θα γινόταν κάτι τέτοιο, δε θα βγάζαμε ούτε αυτό. Τελικά, τα πράγματα έγιναν όπως έγιναν, τα μάθατε.

Εσύ Ναταλία (Γερμανού) τα γνώριζες, όπως τα γνώριζε και όλη η εκπομπή. Ένιωσα πολύ περίεργα και έκανα κινήσεις που δεν πίστευα ποτέ ότι θα κάνω, για να νιώθω ασφαλής…

Την Παρασκευή ο Δημήτρης επικοινώνησε μαζί μου, μου ζήτησε συγγνώμη και μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και μέσω κάποιων γραπτών μηνυμάτων που ανταλλάξαμε.

Μου είπε ότι έγινε έξαλλος για κάποιους συγκεκριμένους λόγους. Αισθάνομαι ότι την εννοεί τη συγγνώμη του… Είναι κάτι που είναι δυσάρεστο για όλες τις πλευρές» είπε ο Χρήστος Κούτρας στο Καλύτερα δε γίνεται.

 

Η δε Ναταλία Γερμανού τόνισε από την πλευρά της ότι… αναλαμβάνει το μερίδιο της ευθύνης της γιατί ήταν εκείνη που είχε ρωτήσει τον Χρήστο Κούτρα ποιο όνομα θα πάει το αγοράκι του Δημήτρη Αλεξάνδρου και της Ιωάννας Τούνη.

«Να πάρω ένα μικρό μερίδιο ευθύνης, όποιο μερίδιο ευθύνης μου αναλογεί γιατί πέρυσι όταν μας έδωσες την αποκλειστικότητα που είχες και το επικρατέστερο όνομα του παιδιού, πήγες να το συνεχίσεις και σε διέκοψα και είπα “κάτσε ρε Χρήστο, δεν μας το είπες το όνομα”. Έγινε ο διάλογος, υπήρχαν διάφορα ονόματα και ότι ένα είναι το επικρατέστερο και πήγε να συνεχίσει. Τον διέκοψα και του είπα “δεν μας είπες το όνομα” και λέει “α ναι έχεις δίκιο και είναι Πάρις το όνομα”. 

Άρα, ας πάρω κι εγώ το δικό μου, μικρό ή μεγάλο μερίδιο ευθύνης σε αυτήν την παρεξήγηση, σε αυτό που στενοχώρησε τον Δημήτρη και την Ιωάννα γιατί ίσως αν δε σε τσιγκλούσα να σου πω ότι δεν μας το είπες, να το έπαιρνε το ποτάμι και να συνέχιζε η στήλη κανονικά χωρίς να ειπωθεί κάτι» κατέληξε η Ναταλία Γερμανού.

Media Τελευταίες ειδήσεις