Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Χρήστος Πλαϊνης: Αυτό είναι το τελειωτικό χτύπημα για τον Τόλια

Χρήστος Πλαϊνης: Αυτό είναι το τελειωτικό χτύπημα για τον Τόλια

Spoiler για τις Άγριες Μέλισσες δίνει ο Χρήστος Πλαϊνης.

Για την εξέλιξη που θα έχει ο ήρωας που υποδύεται στις “Άγριες Μέλισσες”, δηλαδή ο Τόλιας, μίλησε ο Χρήστος Πλαϊνης στο περιοδικό Τηλεθεατής σε σχέση με τον γιο του, Θανασάκη.

Η ιστορία αυτή είναι η πληγή του;

Γενικά από τον πρώτο κύκλο, όλο πληγές έχει! Μια με την επιλόχειο κατάθλιψη της γυναίκας του, μια με την κόρη του. Κι αυτή φυσικά είναι ακόμα μια δυσκολία και κάτι που του κοστίζει πάρα πολύ. Είναι μια κατάσταση που δεν του αρέσει καθόλου και θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι το τελειωτικό χτύπημα για αυτόν, μετά από μια σειρά γεγονότων που έχουν προηγηθεί και έχουν κάνει ήδη τη ζωή του πολύ δύσκολη.

Πώς θα εξελιχθεί η σχέση πατέρα και γιου;

Ο μικρός έχει πιστέψει ένα όνειρο. Ο πατέρας του, όμως, με την εμπειρία και τη γνώση του αλλά και τον τρόπο που βλέπει τα πράγματα να εξελίσσονται, καταλαβαίνει ότι έχει μπει σε πολύ κακό δρόμο. Οι δυο τους θα έρθουν σε σύγκρουση. Ο Τόλλιας προσπαθεί να βρει τρόπους να επικοινωνήσει με τον γιο του. Πότε με πιο επιθετικό τρόπο, πότε με το μαλακό, προσπαθεί να τον συνετίσει και να του δώσει να καταλάβει ότι αυτά που συμβαίνουν δεν είναι σωστά.

Media Τελευταίες ειδήσεις