Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ζαχαρίας Ρόχας: “Αν φίλοι του κατηγορούμενου εκπλήσσονται, είναι ηλίθιοι”

Ζαχαρίας Ρόχας: “Αν φίλοι του κατηγορούμενου εκπλήσσονται, είναι ηλίθιοι”

Χειμαρρώδεις ο Ζαχαρίας Ρόχας στη νέα του τηλεοπτική συνέντευξη!

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο ηθοποιός Ζαχαρίας Ρόχας στην εκπομπή “Open Weekend” και την Πέννυ Καβέτσου το Σάββατο όπου και μέσα σε όλα  ξέσπασε για όλους όσοι βγαίνουν και λένε ότι πέρασαν καλά στις συνεργασίες τους με τους κατηγορούμενους συναδέλφους τους.

«Είμαστε υπέρ των θυμάτων. Και όταν μιλούν τα θύματα, οι άλλοι πρέπει να το βουλώνουν. Δεν έχει καμία σημασία αν εσένα σου φέρθηκε καλά αυτός που κατηγορείται», είπε αρχικά ο Ζαχαρίας Ρόχας.

Ο Ζαχαρίας Ρόχας συμπλήρωσε: «Δεν είναι αυτό το ζητούμενο αυτή τη στιγμή. Τόσο τρομερό μου φαίνεται να βγαίνουν και να λένε ότι “εμένα μου φέρθηκε καλά ο τάδε” για τον απλούστατο λόγο ότι μπορεί να μην ήσουν στο “target group” σου, να μην τον ενδιέφερες, μπορεί να χειραγωγεί ανθρώπους πίσω από την πλάτη σου, δεν το ξέρεις, βούλωσέ το».

«Ας ακούσουμε πραγματικά αυτούς που μιλάνε για κακοποίηση και μην τους κάνουμε θέαμα, να τους ακούσουμε. Και άμα τους ακούσουμε, πρέπει να βουλώνουμε τα στόματά μας, όσο καλά κι αν έχουμε περάσει εμείς», είπε στη συνέχεια ο Ζαχαρίας Ρόχας.

Ο Ζαχαρίας Ρόχας είπε κλείνοντας: «Αν φίλοι του κατηγορούμενου εκπλήσσονται και λένε ότι δεν είχαν ακούσει τίποτα, είναι ηλίθιοι. Δεν μπορεί να μην άκουσες τίποτα. Άκουσα εγώ που δεν ξέρω και δεν άκουσες εσύ που κάνεις παρέα; Σεβασμός στα αγόρια και κορίτσια που βγαίνουν και μιλάνε. Οι άνθρωποι που δεν εμπλέκονται να το βουλώσουν».

Media Τελευταίες ειδήσεις