Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Artoza και Foodtech 2021: Άνοιξαν τις πόρτες τους – Θα διαρκέσουν μέχρι τις 15 Νοεμβρίου

Artoza και Foodtech 2021: Άνοιξαν τις πόρτες τους – Θα διαρκέσουν μέχρι τις 15 Νοεμβρίου

Στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo θα φιλοξενηθούν από σήμερα μέχρι τις 15 Νοεμβρίου οι εκθέσεις Foodtech και Artoza 2021, με διοργανώτρια εταιρεία τη Forum AE.

Η έκθεση FOODTECH 2021 στο Metropolitan Expo είναι πανέτοιμη να καλωσορίσει τους επαγγελματίες του κλάδου της βιομηχανίας των τροφίμων και ποτών ξανά και να αποτελέσει το κέντρο καινοτομιών και τεχνολογικών εξελίξεων. Παράλληλα, η διεξαγωγή της μαζί με την ΑRΤΟΖΑ, δημιουργεί τις προΰποθέσεις για μεγιστοποίηση της επισκεψιμότητας της FOODTECH και την καθιστά το σημαντικότερο εμπορικό forum για τον εκσυγχρονισμό του F&B industry.

Παρά τις μεγάλες αντοχές που επέδειξαν τα Τροφίμα και Ποτά στις δύσκολες συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία στη χώρα μας, η προσαρμογή στην καινοτομία και ο συνεχής εκσυγχρονισμός των επιχειρήσεων του κλάδου για την παραγωγή ασφαλών και ποιοτικών προϊόντων εξακολουθεί να αποτελεί μονόδρομο. H FOODTECH 2021 η οποία είναι 100% στοχευμένη στις τεχνολογίες αιχμής για την παραγωγή και συσκευασία Τροφίμων και Ποτών, έρχεται να καλύψει την ανάγκη αυτή.

FOODTECH Digital: Μία αξιόπιστη ψηφιακή πλατφόρμα

Παράλληλα με την φυσική έκθεση θα λειτουργήσει και μία ψηφιακή πλατφόρμα, μέσω της οποίας ιδιοκτήτες και σημαντικά στελέχη από όλο το φάσμα των παραγωγικών και εμπορικών επιχειρήσεων του κλάδου τροφίμων και ποτών, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που δεν θα καταφέρουν να παραβρεθούν στην έκθεση θα μπορούν να πραγματοποιήσουν b2b meetings μέσω video call ή online chat με τους εκθέτες της.

ARTOZA 2021

Ανανεωμένη, η κορυφαία έκθεση για την Αρτοποιία και την Ζαχαροπλαστική ARTOZA θα υποδεχτεί το διάστημα 12-15 Νοεμβρίου, στο Metropolitan Expo, τους επαγγελματίες του κλάδου από κάθε γωνιά της Ελλάδας, που αναζητούν νέα προϊόντα, έμπνευση και ενημέρωση. Παράλληλα, η διεξαγωγή της μαζί με την έκθεση FOODTECH, δημιουργεί τις προΰποθέσεις για τη μεγιστοποίηση της επισκεψιμότητας της ΑRTOZA και την καθιστά το σημαντικότερο εμπορικό γεγονός για την ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό του κλάδου στη χώρα μας.

Δωρεάν μεταφορά επισκεπτών

Με στόχο να μεγιστοποιήσει την προσέλευση από όλη τη χώρα, η FORUM ΑΕ θα μισθώσει πούλμαν προς το Metropolitan Expo. Θεσσαλονίκη, Βέροια, Κοζάνη, Τρίκαλα, Μαγνησία, Καρδίτσα, Λάρισα, Γρεβενά, Λαμία, Ξάνθη, Αχαΐα, Μεσσηνία είναι μερικές από τις αφετηρίες.

Ένα ασφαλές και covid-free περιβάλλον

H διοργανώτρια εταιρεία, θέλοντας να διαμορφώσει ένα ασφαλές περιβάλλον, θα επιτρέψει την είσοδο στην έκθεση μόνο στους κατόχους Green Pass, εφαρμόζοντας πιστά όλες τις οδηγίες του υγειονομικού πρωτοκόλλου για τη λειτουργία των εμπορικών εκθέσεων.

Ημέρες & ώρες λειτουργίας έκθεσης:

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου, 11:00-19:00

Σάββατο 13 Νοεβμρίου, 10:00-19:00

Κυριακή 14 Νοεμβρίου, 10:00-19:00

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου, 10:00-18:30

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις